Brafab

Brafab Turin Klappstol Med Armlener

Turin Klappstol fra Brafab: En perfekt balanse mellom stil og praktisk design! Turin Klappstol fra Brafab er en eksepsjonell blanding av estetisk t...
Les mer
  • Klassisk utseende som passer alle stiler
  • Perfekt for begrensede uterom og lett lagring
  • Klar til bruk rett fra esken

Turin Klappstol fra Brafab: En perfekt balanse mellom stil og praktisk design!

Turin Klappstol fra Brafab er en eksepsjonell blanding av estetisk tiltalende design og praktisk funksjonalitet. Denne elegante spisestolen, laget av heltre teak, er et ideelt valg for de som ønsker kvalitet og stil i sine utemøbler. Med muligheten til å velge en modell med eller uten armlener, tilbyr Turin-serien stor fleksibilitet for å passe dine individuelle preferanser.

Sammenleggbar og plassbesparende

Turin Klappstol skiller seg ut med sin evne til å enkelt foldes sammen. Dette gjør den til et perfekt møbel for mindre uterom, som balkonger eller små terrasser. Den sammenleggbare funksjonen gjør også stolene enkle å lagre når de ikke er i bruk, noe som sparer verdifull plass.

Brukervennlig og robust

Hver Turin Klappstol er fabrikkmontert og klar til bruk rett ut av esken. Dette sikrer umiddelbar nytelse uten ekstra montering. Laget av kvalitetsteak, er disse stolene både robuste og holdbare, noe som garanterer langvarig bruk og tilfredshet.

Vedlikehold og naturlig skjønnhet

Vedlikeholdet av Turin Klappstol er enkelt, men viktig for å bevare teakens naturlige skjønnhet. Vi anbefaler å olje møblene en eller flere ganger i året for å opprettholde eller mørkne treverkets farge. Uten behandling, vil teaken naturlig utvikle en sofistikert grå patina over tid.

Fleksibel og stilfull for enhver anledning

Enten det er en avslappet kveld i hagen eller en stilig utendørs sammenkomst, tilpasser Turin Klappstol seg smidig til enhver setting. Dens tidløse design og komfort gjør den til et perfekt valg for et bredt spekter av anledninger og stiler.

Varenummer: BF10700714018

Mål

Farge
Teak Natur
Materiale
Teak
Materiale ben
Teak
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
55
cm
Dybde
61
cm
Høyde
87
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
18
kg
Totalvolum
0,21

Tilhørende varer

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter