Siri Spisegruppe

Siri Spisegruppe – En harmonisk blanding av design og komfort! Siri Spisegruppe, bestående av Siri Spisebord og valgfrie spisestoler som Mika, Simb...
Les mer
  • Perfekt for samlinger, fremmer samtale og sosial interaksjon
  • Tilpass med Mika, Simba, Jackson, eller Utsira stoler
  • Tilgjengelig i attraktive fargekombinasjoner

Siri Spisegruppe – En harmonisk blanding av design og komfort!

Siri Spisegruppe, bestående av Siri Spisebord og valgfrie spisestoler som Mika, Simba, Jackson eller Utsira, representerer en ideell fusjon av moderne design og uovertruffen komfort. Denne komplette spisegruppen er utformet for å gi et stilfullt og funksjonelt tilskudd til ethvert spiserom eller uterom, med en fargepalett som blander grønn, taupe og sort.

Siri Spisebord – Eleganse og samtidsdesign

Siri Spisebord, med sin imponerende runde form og digitale trykte glassplate, er et sannsynlig midtpunkt i ethvert samvær. Dens design fremmer en inkluderende atmosfære, perfekt for sosiale middager eller avslappende stunder med venner og familie. Den robuste aluminiumsrammen garanterer holdbarhet, mens glassplaten tilfører et distinkt og moderne uttrykk.

Velg din perfekte stol – Mika, Simba, Jackson, eller Utsira

Velg blant et utvalg av spisestoler for å komplementere Siri-bordet. Hver stol, enten det er Mika, Simba, Jackson eller Utsira, bringer sin egen unike stil og komfort til spisegruppen. Alle stolene er designet for å matche bordets eleganse og tilbyr komfort for lange og hyggelige måltider.

Fleksible kombinasjoner for enhver stil

Med muligheten til å velge mellom forskjellige stoltyper og fargekombinasjoner, kan du tilpasse Siri Spisegruppen til din personlige smak og interiørstil. Enten du foretrekker den sofistikerte enkelheten av Mika-stolen eller den avslappede elegansen til Jackson-stolen, har du friheten til å skape din ideelle spiseopplevelse.

Enkel vedlikehold og langvarig kvalitet

Siri Spisegruppe er designet med tanke på enkel vedlikehold. Glassbordet er lett å rengjøre og aluminiumsrammene til stolene krever minimalt vedlikehold. Denne kombinasjonen sikrer at spisegruppen din forblir like tiltalende og funksjonell år etter år.

Transformer din spiseplass med Siri Spisegruppe

Uansett om det er for uteplassen til et moderne hjem eller en utendørs terrasse i et klassisk hjem, tilbyr Siri Spisegruppe en uovertruffen kombinasjon av stil, komfort og holdbarhet. Denne spisegruppen beriker ethvert spiseområde med sin moderne eleganse og funksjonalitet.

Varenummer: PP1054010008

Mål

Farge
Sort
Antall seter
4

Emballasjemål

Antall kolli
5
Antall kolli
Totalvekt
32
kg
Totalvolum
1,302523
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Lengde
123
cm
Kolli 1 - Volum
0,166419
Kolli 1 - Vekt
20
kg
Kolli 1 - Bredde
123
cm
Kolli 2 - Høyde
83
cm
Kolli 2 - Lengde
58
cm
Kolli 2 - Volum
0,284026
Kolli 2 - Vekt
3
kg
Kolli 2 - Bredde
59
cm
Kolli 3 - Høyde
83
cm
Kolli 3 - Lengde
58
cm
Kolli 3 - Volum
0,284026
Kolli 3 - Vekt
3
kg
Kolli 3 - Bredde
59
cm
Kolli 4 - Høyde
83
cm
Kolli 4 - Lengde
58
cm
Kolli 4 - Volum
0,284026
Kolli 4 - Vekt
3
kg
Kolli 4 - Bredde
59
cm
Kolli 5 - Høyde
83
cm
Kolli 5 - Lengde
58
cm
Kolli 5 - Volum
0,284026
Kolli 5 - Vekt
3
kg
Kolli 5 - Bredde
59
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien