Kiara Spisegruppe

Kiara Spisegruppe – Kombinerer eleganse og komfort! Kiara Spisegruppe, bestående av det stilfulle Kiara Spisebordet og moderne spisestoler, er desi...
Les mer
  • Et samlingspunkt for ethvert spisemiljø
  • En unik kombinasjon av digitaltrykt glass og solid aluminium
  • Velg mellom Mika, Simba, Jackson eller Utsira stoler

Kiara Spisegruppe – Kombinerer eleganse og komfort!

Kiara Spisegruppe, bestående av det stilfulle Kiara Spisebordet og moderne spisestoler, er designet for å bringe både eleganse og komfort til ditt spiserom. Denne spisegruppen er perfekt for samlingsøyeblikk, hvor familie og venner kan nyte måltider og samvær i et inkluderende og stilig miljø.

Kiara Spisebord – Midtpunktet i ethvert spiserom

Kiara Spisebordet, med sin imponerende diameter på 140 cm, er det perfekte midtpunktet for ethvert spiserom. Den runde formen fremmer et inkluderende miljø, og bordets unike digitale trykkede glassplate tilfører et moderne og kunstnerisk preg. Dens svarte pulverlakkerte aluminiumsramme tilbyr en robust base som motstår daglig bruk.

Mika og Simba Spisestoler - Moderne og praktisk design

Både Mika og Simba Spisestolene representerer det ypperste innen moderne møbeldesign. Disse stolene er ideelle for utendørs spisesituasjoner, og deres strømlinjeformede estetikk kombineres med robuste materialer. Velg mellom Mika Stablestol i aluminium og textilene eller Simba Stablestol med sin slanke aluminiumsramme og komfortable Textilene-sete.

Jackson og Utsira Spisestoler – Stil møter komfort

Jackson Spisestolen, med sin høye rygg og rene linjer, tilbyr en moderne og komfortabel sitteplass. Den justerbare ryggen gir tilpasset komfort, mens den robuste konstruksjonen sikrer lang levetid. Utsira Spisestolen, med sitt flettede Wicker-sete og elegante aluminiumsramme, er perfekt for de som ønsker en blanding av tradisjonelt håndverk og moderne design.

En komplett spiseopplevelse med Kiara Spisegruppe

Kiara Spisegruppe tilbyr en komplett spiseopplevelse, der du kan velge mellom forskjellige stoler for å skape et uttrykk som passer ditt uterom. Gruppens fleksible og stilfulle design gjør det mulig å skape et unikt og innbydende uterom som passer for alle anledninger.

Vedlikeholdsfri og holdbar

Kiara Spisebord og tilhørende stoler krever minimalt med vedlikehold. Glassplaten på bordet rengjøres enkelt, mens aluminiumsrammen og textilene-materialet på stolene gir en langvarig kvalitet med minimal innsats.

Varenummer: PP1054040008

Mål

Farge
Sort
Antall seter
4

Emballasjemål

Totalvekt
44
kg
Totalvolum
1,372186
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Lengde
147
cm
Kolli 1 - Volum
0,236082
Kolli 1 - Vekt
32
kg
Kolli 1 - Bredde
146
cm
Kolli 2 - Høyde
83
cm
Kolli 2 - Lengde
58
cm
Kolli 2 - Volum
0,284026
Kolli 2 - Vekt
3
kg
Kolli 2 - Bredde
59
cm
Kolli 3 - Høyde
83
cm
Kolli 3 - Lengde
58
cm
Kolli 3 - Volum
0,284026
Kolli 3 - Vekt
3
kg
Kolli 3 - Bredde
59
cm
Kolli 4 - Høyde
83
cm
Kolli 4 - Lengde
58
cm
Kolli 4 - Volum
0,284026
Kolli 4 - Vekt
3
kg
Kolli 4 - Bredde
59
cm
Kolli 5 - Høyde
83
cm
Kolli 5 - Lengde
58
cm
Kolli 5 - Volum
0,284026
Kolli 5 - Vekt
3
kg
Kolli 5 - Bredde
59
cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

I denne serien