Bilbao Spisebord

Bilbao Spisebord – Moderne eleganse møter praktisk design! Bilbao Spisebord i aluminium, forlengbart med butterfly ileggsplate, representerer en ha...
Les mer
  • Forlengbart med butterfly iIleggsplate
  • Ren og strømlinjeformet estetikk
  • Perfekt for større sammenkomster

Bilbao Spisebord – Moderne eleganse møter praktisk design!

Bilbao Spisebord i aluminium, forlengbart med butterfly ileggsplate, representerer en harmonisk blanding av moderne stil og praktisk funksjonalitet. Dette elegante bordet, tilgjengelig i svart eller taupe, er designet for å tilpasse seg dine behov, enten det er for daglig bruk eller for å underholde større grupper. Med sin butterfly-klaff, lar Bilbao-bordet deg enkelt utvide bordets lengde, noe som gjør det til et perfekt valg for moderne spisestuer og utendørs spiseområder.

Solid konstruksjon og premium materialer

Med en solid og lett aluminiumsramme, som er behandlet med pulverlakk for maksimal holdbarhet, tilbyr Bilbao-bordet både stil og styrke. Den laserpresisjonskuttede aluminiumsplatetoppen fremhever bordets høykvalitets håndverk og gir en slitesterk overflate som er ideell for daglig bruk.

Forlengbar og fleksibel løsning

Bilbao-bordet skiller seg ut med sin forlengelsesmekanisme. Butterfly-klaffen er en elegant og praktisk løsning som gjør det enkelt å forlenge bordet fra 210 cm til 300 cm, noe som gjør det ideelt for store sammenkomster og familiefeiringer.

Stilig og robust design

Bordets nye halvrunde ben gir ikke bare en unik estetisk kant, men også solid stabilitet. Dette moderne designelementet tilfører en frisk visuell interesse og understøtter bordplaten med styrke og eleganse.

Ideelt for allsidig bruk

Bilbao-bordet er et utmerket tillegg til ethvert spiseområde. Det passer perfekt for alt fra rolige familie middager til større sosiale arrangementer. Dets allsidighet og slitestyrke gjør det til et praktisk valg for enhver setting.

Enkelt vedlikehold og lang levetid

Vedlikeholdet av Bilbao-bordet er enkelt og krever minimal innsats. Aluminiumsstrukturen og bordplaten kan enkelt vedlikeholdes med mild såpe og vann, og pulverlakkfinishen beskytter effektivt mot rust og værforringelse.

Oppgrader ditt spiseområde med Bilbao Spisebord

Bilbao Spisebord er et utmerket valg for de som søker et moderne, fleksibelt og holdbart spisebord. Med sin innovative forlengelsesfunksjon og stilige design, tilbyr dette bordet en perfekt blanding av funksjon og stil, ideell for ethvert moderne utendørs spiseområde.

Varenummer: BD1080030111

Mål

Farge
Taupe
Materiale
Aluminium
Antall ileggsplater
1
Størrelse ileggsplate
90x100
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Taupe
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
210
cm
Bredde
100
cm
Høyde
75
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
35
kg
Totalvolum
0,474075
Kolli 1 - Høyde
21
cm
Kolli 1 - Lengde
215
cm
Kolli 1 - Volum
0,474075
Kolli 1 - Vekt
35
kg
Kolli 1 - Bredde
105
cm

Lignende produkter

I denne serien