Brafab

Brafab Crotone Vekt Til Parasollfot

Crotone Vekt Til Parasollfot fra Brafab: Essensiell stabilitet og stil for din parasoll! Når du ønsker å sikre din parasoll mot vinden og samtidig ...
Les mer
  • Passer de fleste parasoller med kryssfot
  • Lang levetid og motstand mot værforhold
  • 25 kilo gir solid støtte

Crotone Vekt Til Parasollfot fra Brafab: Essensiell stabilitet og stil for din parasoll!

Når du ønsker å sikre din parasoll mot vinden og samtidig tilføre et snev av eleganse, er Crotone Vekt Til Parasollfot fra Brafab det perfekte valget. Designet spesielt for friarmsparasoller med kryssfot, veier hver vekt 25 kilo, noe som gir nødvendig stabilitet for å holde parasollen stødig selv under blåsende forhold.

Sikkerhet og design i perfekt harmoni

Crotone Vektene er ikke bare funksjonelle, men også stilige. De er utformet for å være mer enn bare en praktisk løsning – de fungerer også som en attraktiv dekorasjon rundt kryssfoten til parasollen. Dette sørger for at din uteplass ser både ryddig og tiltalende ut, samtidig som den gir nødvendig støtte.

Universell passform for ulike parasolltyper

Med sin universelle design passer Crotone Vekter de aller fleste parasoller med kryssfot. Dette gjør dem til et fleksibelt valg for de som har forskjellige typer og størrelser av parasoller, og foretrekker en enhetlig løsning for å stabilisere dem.

Langvarig og robust støtte

Crotone Vekter fra Brafab er laget for å vare. Den solide konstruksjonen sikrer at vektene tåler både tidens tann og de ulike værforholdene de utsettes for. Dette gjør dem til en pålitelig og langvarig investering for din uteplass.

Enkel og problemfri bruk

Disse vektene er enkle å håndtere og installere. Deres brukervennlige design gjør at de lett kan plasseres rundt parasollens kryssfot, og dermed raskt forbedrer stabiliteten uten å kreve ekstra verktøy eller kompliserte monteringsprosedyrer.

Varenummer: BF106680

Mål

Farge
Sort

Produktmål

Lengde
48
cm
Bredde
48
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
26
kg
Totalvolum
0,04104
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Lengde
60
cm
Kolli 1 - Volum
0,04104
Kolli 1 - Vekt
26
kg
Kolli 1 - Bredde
57
cm

Lignende produkter