Brafab

Brafab Abetone Parasollvekt

Abetone Parasollvekt fra Brafab: Stabil og stilfull støtte for din parasoll! Når du ønsker å sikre din parasoll mot uforutsigbare vindkast, er Abeto...
Les mer
  • Tung og stabil: 25 kg vekt sikrer parasollen din
  • Mørk og lys granitt tilgjengelig
  • Passer de fleste frihengende parasoller med fotkors

Abetone Parasollvekt fra Brafab: Stabil og stilfull støtte for din parasoll!

Når du ønsker å sikre din parasoll mot uforutsigbare vindkast, er Abetone Parasollvekt fra Brafab det ideelle valget. Denne parasollfotsvekten i granitt er spesialdesignet for frihengende parasoller med fotkors, og sikrer optimal stabilitet og sikkerhet for din parasoll.

Elegant og robust design

Abetone Parasollvekt skiller seg ut med sitt elegante og tidløse design. Velg mellom to fargevarianter - mørk og lys granitt - for å matche din parasoll og uteromets stil. Hver vekt måler 48x48 cm og veier 25 kg, noe som gir en solid og robust base for din parasoll.

Universell passform

Designet for å passe de fleste frihengende parasoller med fotkors, er Abetone Parasollvekt fra Brafab et fleksibelt tilbehør for ditt uterom. Den universelle størrelsen og det stilfulle designet gjør det enkelt å integrere vekten med forskjellige parasolltyper og uteromsmøbler.

Holdbar og vedlikeholdsfri

Laget av høykvalitets granitt, er Abetone Parasollvekt både slitesterk og vedlikeholdsfri. Den robuste konstruksjonen og kvalitetsmaterialene sikrer at vekten tåler ulike værforhold og beholder sitt estetiske utseende over tid.

Enkel og problemfri bruk

Abetone Parasollvekt er designet for enkel bruk. Plasseringen under parasollens fotkors er problemfri, og den solide vekten sikrer at parasollen din står støtt, selv under utfordrende værforhold.

Varenummer: BF10600574364

Mål

Farge
Lys Granitt
Materiale
Granitt
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
48 cm
Bredde
48 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
25 kg
Totalvolum
0,01 m³

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter