Brafab

Brafab Cambre Parasoll

Cambre Parasoll fra Brafab: Den ideelle skyggeskaperen! Oppgrader din utendørs komfort med Cambre Parasoll fra Brafab, en høykvalitets parasoll design...
Les mer
  • Praktisk. Enkel montering
  • Skaper skygge mot solen
  • Enkel å flytte på

Cambre Parasoll fra Brafab: Den ideelle skyggeskaperen!

Oppgrader din utendørs komfort med Cambre Parasoll fra Brafab, en høykvalitets parasoll designet for å tilby optimal skygge og beskyttelse mot solen. Denne praktiske og stilfulle parasollen er enkel å montere og enda enklere å flytte på, noe som gjør den til et must-have tilbehør for alle uterom.

Robust konstruksjon og elegant design

Med en sterk aluminiumsstang og 8 stålribber, kombinerer Cambre Parasoll holdbarhet med estetikk. Det store polyester trekket, med en diameter på 300 cm, sikrer bred dekning og effektiv solbeskyttelse. Den integrerte sveiven og muligheten til å tilte parasollen mot solen gir brukervennlighet og fleksibilitet i alle solforhold.

Enkel montering og mobilitet

Cambre Parasoll fra Brafab er designet for å være enkel i bruk. Fra montering til daglig bruk, alt ved denne parasollen er tenkt ut for å sikre en problemfri opplevelse. Dens lette vekt og den enkle sveivmekanismen gjør det lett å sette opp og justere parasollen etter behov, mens tiltefunksjonen lar deg enkelt tilpasse skyggeområdet gjennom dagen.

Vedlikehold og lang levetid

For å maksimere levetiden til din Cambre Parasoll, anbefales det å bruke parasollskydd og impregnering før bruk. Disse enkle vedlikeholdstrinnene vil beskytte parasollen mot elementene og holde den ser ny ut lenger. Husk at parasollfoten kjøpes separat, noe som gir deg friheten til å velge en base som best passer dine behov og din uteplass’ stil.

Perfekt tillegg til alle uteplasser

Enten du har en romslig hage, en koselig terrasse eller en balkong, vil Cambre Parasoll fra Brafab tilføre både funksjon og stil. Dens elegante design og praktiske funksjoner gjør den til en ideell løsning for å skape et behagelig skyggeområde hvor du kan slappe av og nyte utendørslivet.

Varenummer: BF10600216138

Mål

Farge
Antrasitt/Grå
Materiale
Aluminium,Tekstil
Stofftype
Polyester
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Grå
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
220 cm
Dybde
130 cm
Høyde
250 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
5 kg
Totalvolum
0,036456 m³
Kolli 1 - Høyde
14 cm
Kolli 1 - Lengde
186 cm
Kolli 1 - Volum
0,036456 m³
Kolli 1 - Vekt
5 kg
Kolli 1 - Bredde
14 cm

Lignende produkter

Tilhørende varer

Vedlikeholdsprodukter