Hartman

Winchester Solseng

Winchester Solseng fra Hartman: Luksuriøs komfort og slitesterk eleganse! Når solen skinner, og du ønsker å nyte dagen utendørs, er Winchester Sols...
Les mer
  • Pulverlakkert aluminium
  • Textilene i rygg og sete
  • Hjul så den enkelt kan flyttes

Winchester Solseng fra Hartman: Luksuriøs komfort og slitesterk eleganse!

Når solen skinner, og du ønsker å nyte dagen utendørs, er Winchester Solseng fra Hartman det perfekte valget. Denne behagelige og stilrene solsengen er designet for å tilby maksimal komfort og holdbarhet. Produsert i solid pulverlakkert aluminium, kombinerer Winchester solsengen en lett, men robust konstruksjon med et elegant design som passer inn i enhver utendørs setting.

Justerbar komfort og lett mobilitet

Med en justerbar ryggstøtte som kan legges helt ned, gir Winchester solsengen deg muligheten til å finne din ideelle hvileposisjon, enten du ønsker å lese en bok, ta en lur, eller bare nyte solen. Solsengen er utstyrt med hjul i den ene enden, noe som gjør den enkel å flytte rundt i hagen eller på terrassen, slik at du alltid kan finne det perfekte solfylte eller skyggefulle stedet.

Slitesterkt textilene og værresistent

Winchester solsengen er ikke bare elegant og komfortabel, men også bygget for å tåle varierte værforhold. Med sitte- og ryggflate i slitesterkt textilene, en stofftype kjent for sin holdbarhet og værbestandighet, er denne solsengen designet for å vare. Stoffet er enkelt å rengjøre og vedlikeholde, noe som sikrer at solsengen din ser bra ut år etter år.

Lett vedlikehold for langvarig bruk

Vedlikehold av Winchester solseng fra Hartman er enkelt og ukomplisert. En rask tørk med mildt såpevann er alt som trengs for å holde både rammen og textilene rent og innbydende. Dens vedlikeholdsfrie design betyr at du kan bruke mer tid på å slappe av og nyte, og mindre tid på å bekymre deg for rengjøring og vedlikehold.

Skap ditt utendørs paradis med Winchester Solseng

Enten du ønsker å skape et avslappende hjørne på terrassen, ved bassenget, eller i hagen, er Winchester solseng fra Hartman et perfekt tillegg. Med sin kombinasjon av komfort, stil, og holdbarhet, inviterer denne solsengen til avslapning og velvære i ditt utendørsområde. Gjør Winchester solseng til en del av ditt utendørs paradis og nyt solrike dager i komfort og stil.

Varenummer: OS1070101232

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium, Textilene
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Textilene
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
191 cm
Bredde
65 cm
Høyde
30 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
10 kg
Totalvolum
0,079261 m³
Kolli 1 - Høyde
7 cm
Kolli 1 - Lengde
169 cm
Kolli 1 - Volum
0,079261 m³
Kolli 1 - Vekt
10 kg
Kolli 1 - Bredde
67 cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter