Brafab

Brafab Andy Solseng

Andy Solseng fra Brafab – Kvalitet og komfort i solskinnet! Andy Solseng fra Brafab inviterer til avslapning og solrike dager med sin solide konstruks...
Les mer
  • Justerbar rygg- og fotdel for personlig tilpasning
  • Textilene-stoff for mykhet uten puter
  • Praktiske hjul for enkel forflytning

Andy Solseng fra Brafab – Kvalitet og komfort i solskinnet!

Andy Solseng fra Brafab inviterer til avslapning og solrike dager med sin solide konstruksjon og fleksible design. Dette er solsengen for deg som setter pris på kvalitet og komfort, og som ønsker å legge til et element av luksus i ditt utendørs liv.

Uendelige justeringsmuligheter

Med Andy Solseng kan du enkelt justere både rygg- og fotdelen i flere posisjoner, inkludert en fullstendig flat stilling for de som foretrekker å sole seg på magen. Med totalt fire innstillinger for hver del, er det enkelt å finne din ideelle hvilestilling.

Holdbar og stilfull

Andy Solsengens pulverlakkerte aluminiumsramme og slitesterke Textilene-stoff garanterer en lang levetid og minimalt vedlikehold. De ulike fargekombinasjonene sørger for at solsengen alltid ser moderne og tiltalende ut.

Praktisk mobilitet

Med praktiske hjul på den ene siden, er Andy Solseng enkel å flytte rundt for å finne den perfekte plassen i solen eller skyggen. Denne mobiliteten gjør det enkelt å tilpasse plasseringen etter dine behov og årstidens forandringer.

Langvarig komfort

Textilene-stoffet på Andy Solseng gir en myk og støttende overflate som øker komforten, selv uten bruk av puter. Stoffet er værbestandig og lett å vedlikeholde, noe som sikrer at solsengen din holder seg like komfortabel og innbydende år etter år.

Varenummer: BF10700922024

Mål

Farge
Hvit/Teak
Materiale
Aluminium, Teak, Textilene
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
188 cm
Bredde
70 cm
Høyde
98 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
15 kg
Totalvolum
2,07 m³
Kolli 1 - Høyde
75 cm
Kolli 1 - Lengde
230 cm
Kolli 1 - Volum
2,07 m³
Kolli 1 - Vekt
15 kg
Kolli 1 - Bredde
120 cm

Lignende produkter

I denne serien