Brafab

Brafab Gaster Putekasse

Gaster Putekasse fra Brafab – Perfekt lagring for ditt uterom! Den robuste og stilfulle Gaster Putekassen fra Brafab er et essensielt tillegg til e...
Les mer
  • Tåler alle slags værforhold
  • Lett å flytte og omorganisere med hjul
  • Gass-lift lokk for sikker og enkel tilgang

Gaster Putekasse fra Brafab – Perfekt lagring for ditt uterom!

Den robuste og stilfulle Gaster Putekassen fra Brafab er et essensielt tillegg til ethvert uterom. Denne praktiske og værbestandige putekassen sørger for sikker og tørr oppbevaring av dine utendørs puter og tilbehør, og bidrar til å holde terrassen din ryddig og innbydende.

Solid og nærmest vedlikeholdsfri konstruksjon

Gaster Putekassen er konstruert med en solid aluminiumsramme og er designet for å tåle ulike værforhold. Det lakkerte aluminiumsmaterialet er ikke bare slitesterkt, men også nærmest vedlikeholdsfritt, noe som sikrer langvarig bruk og enkel rengjøring.

Innovativ design med gass-lift lokk

En av de unike egenskapene til Gaster Putekassen er det innovative lokket utstyrt med gass-lift, som gjør åpning og lukking enkel og sikker. Dette smarte designet forhindrer at lokket lukkes utilsiktet, noe som gir en ekstra sikkerhet for både voksne og barn.

Praktisk og brukervennlig med hjul

Med hjul på den ene siden er Gaster Putekassen utrolig enkel å flytte rundt på terrassen. Dette gjør det praktisk å omorganisere uterommet ditt etter behov, og gjør kassen til en fleksibel løsning for lagring.

Sikker og tørr oppbevaring

Lokkets design er litt større enn kassen, noe som sikrer at innholdet holder seg tørt og godt ventilert. Dette er ideelt for å oppbevare puter, tepper og andre utendørs tilbehør, og beskytte dem mot vær og vind.

En stilig tilføyelse til enhver uteplass

Gaster Putekassen fra Brafab er ikke bare praktisk, men også en stilig tilføyelse til ethvert uterom. Dens moderne design og elegante utseende vil komplementere din utendørs innredning og skape en følelse av orden og stil på terrassen.

Varenummer: BF10902600149

Mål

Farge
Hvit
Materiale
Aluminium
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Hvit
Oppbevaringsplass
Ja
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
135
cm
Dybde
68
cm
Høyde
81
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
31
kg
Totalvolum
0,229026
Kolli 1 - Høyde
21
cm
Kolli 1 - Lengde
133
cm
Kolli 1 - Volum
0,229026
Kolli 1 - Vekt
31
kg
Kolli 1 - Bredde
82
cm

Lignende produkter