Storm Overtrekk Til Hagegruppe

Storm Overtrekk til Hagegruppe: Ultimat beskyttelse for dine møbler Storm Overtrekk til Hagegruppe – din beste allierte i kampen mot elementene. Uanse...
Les mer
  • Kraftig vannavisende polyester
  • Beskytter møblene dine
  • Luftventiler og stormsikring
Inkludert oppbevaringsbag

Storm Overtrekk til Hagegruppe: Ultimat beskyttelse for dine møbler

Storm Overtrekk til Hagegruppe – din beste allierte i kampen mot elementene. Uansett om det er regn, sol, snø eller pollen, gir dette kraftige vannavvisende polyester-trekket optimal beskyttelse for dine hagemøbler. Med sin avanserte teknologi og høykvalitets materialer, er Storm Overtrekk designet for å forlenge levetiden til dine møbler ved å minimere behovet for rengjøring og vedlikehold.

Avanserte funksjoner for maksimal beskyttelse

Storm Overtrekk kommer med innebygde luftventiler for å forhindre kondens og sikre god gjennomlufting, noe som er essensielt for å holde dine møbler tørre og i topp stand. Med stormsikring både på midten og nederst, samt to innstramminger per side, kan du være sikker på at trekket forblir på plass selv i de kraftigste vindkast. De fire kraftige hempene tillater forankring i bakken, mens håndtakene gjør det enkelt å håndtere trekket.

Designet for å tåle tøffe værforhold

Produsert av høykvalitets polyester med vannavvisende belegg, har Storm Overtrekk en myk struktur som elegant faller over dine møbler. Dette, sammen med de teipede og vanntette sømmene i toppdelen, sikrer at dine hagemøbler forblir tørre og beskyttet mot alle typer værforhold. Trekket er tilpasset et bredt spekter av møbelgrupper, noe som gjør det til en fleksibel løsning for enhver uteplass.

Vedlikehold og lagring

For å sikre at Storm Overtrekk forblir i best mulig stand, er det lett å rengjøre med en myk børste og en fuktig klut. Sterke vaskemidler bør unngås for å bevare trekkets kvalitet. Når trekket ikke er i bruk, anbefales det å lagre det flatt og tørt for å forhindre folder og skader. Trekket leveres også med en praktisk oppbevaringsbag, som gjør det enkelt å oppbevare når det ikke er i bruk.

Varenummer: NP10955

Mål

Farge
Sort
Materiale
Polyester

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
200
cm
Høyde
100
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
5
kg
Totalvolum
0,029791
Kolli 1 - Høyde
31
cm
Kolli 1 - Lengde
31
cm
Kolli 1 - Volum
0,029791
Kolli 1 - Vekt
5
kg
Kolli 1 - Bredde
31
cm

Lignende produkter