Hartman

Hartman Parasolltrekk

Beskytt parasollen din med Hartman Parasolltrekk! Gjør uteplassen komplett og beskytt investeringen din med et Hartman Parasolltrekk. Dette essensiell...
Les mer
  • Tilpasset parasoller opptil 3 meter i diameter
  • Enkel å ta av-og på
  • Praktisk tilbehør

Beskytt parasollen din med Hartman Parasolltrekk!

Gjør uteplassen komplett og beskytt investeringen din med et Hartman Parasolltrekk. Dette essensielle tilbehøret er designet for å gi optimal beskyttelse til parasoller opptil 2,5-3 meter i diameter, sikrer at din parasoll forblir som ny sesong etter sesong.

Kraftig beskyttelse med letthet

Hartman Parasolltrekk er laget av slitesterk polyester, utformet for å stå imot vær, smuss og falming. Med en praktisk snøring i bunnen, er trekket enkelt å justere for en sikker passform, mens den medfølgende tredelte stangen gjør det lekende lett å påføre trekket – selv fra bakkenivå.

Forleng levetiden til din parasoll

Ved å bruke Hartman Parasolltrekk, forlenger du parasollens levetid betydelig. Dette overtrekket beskytter mot alle typer værforhold, fra sterk sol til kraftig regn, og hindrer smuss og falming som kan skade parasollen over tid. Invester i beskyttelse i dag for å nyte en feilfri parasoll år etter år.

Enkel påføring og fjerning

Med det brukervennlige designet er Hartman Parasolltrekk enkelt å ta av og på. Den tredelte stangen eliminerer behovet for å strekke seg eller bruke stiger, noe som gjør påføringen sikker og tilgjengelig for alle. Dette praktiske tilbehøret er ikke bare effektivt, men også tidsbesparende.

Praktisk tilbehør for alle uteplasser

Uansett om du har en stor hage, en koselig terrasse eller en balkong, er Hartman Parasolltrekk et must-have tilbehør som beskytter og bevarer. Dets universelle design passer til de fleste store parasoller, og gjør det til et fleksibelt valg for enhver uteplass.

Varenummer: OS109010

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,7
kg
Totalvolum
0,001728
Kolli 1 - Høyde
2
cm
Kolli 1 - Lengde
48
cm
Kolli 1 - Volum
0,001728
Kolli 1 - Vekt
0,7
kg
Kolli 1 - Bredde
18
cm

Vedlikeholdsprodukter