Brafab

Brafab Dubai Hagepute

Dubai Hagepute fra Brafab: Kombiner komfort og stil i ditt uterom! Oppgrader dine utemøbler med Dubai Hagepute fra Brafab, en serie av høykvalitets...
Les mer
  • Stilig og attraktivt design
  • Holdbar og lett å vedlikeholde
  • Gjør stolen mer komfortabel

Dubai Hagepute fra Brafab: Kombiner komfort og stil i ditt uterom!

Oppgrader dine utemøbler med Dubai Hagepute fra Brafab, en serie av høykvalitets puter som kombinerer komfort og stil. Disse putene, med deres dekorative tværgående stikninger, er designet for å gi maksimal komfort til stoler med rygg. Laget av ensfarget polyester, er disse putene et ideelt valg for stoler med textilene i sete og rygg.

Perfekt passform og ekstra komfort

Dubai Hageputen kommer i to utgaver – en posisjonsstolspute og en lavere ryggpute. Med en bredde på 46 cm, en dybde på 44 cm, og en tykkelse på 5 cm, passer disse putene perfekt til en rekke stoler. Den høyere varianten med rygg på 68 cm er ideell for poisjonsstoler, mens den på 50 cm gir utmerket støtte for både sitte- og ryggområdet i de fleste andre stoler.

Slitesterkt materiale og enkelt vedlikehold

Fremstilt av slitesterk polyester, er Dubai Hageputene både holdbare og enkle å vedlikeholde. For å sikre at putene beholder sin kvalitet og utseende over tid, anbefales det å impregnere dem før bruk. Denne enkle vedlikeholdsprosessen forlenger levetiden og sikrer at putene ser nye og friske ut.

Estetisk tiltalende for alle uterom

Med sitt sofistikerte design og ensfargede stil, tilfører Dubai Hageputene en touch av eleganse til ethvert uterom. Enten du har en moderne terrasse eller en tradisjonell hage, vil disse putene komplementere dine utemøbler og skape et innbydende miljø.

Investering i komfort og stil

Ved å velge Dubai Hageputer fra Brafab, investerer du i både komfort og stil. Disse putene er ikke bare en praktisk tilføyelse til dine utestoler, men også en estetisk oppgradering som garanterer hyggelige stunder utendørs.

Varenummer: BF10300221350

Mål

Farge
Antrasitt
Materiale
Stoff/tekstil
Stofftype
Polyester
Stoffnavn
Olefin

Produktmål

Bredde
46
cm
Dybde
5
cm
Høyde
94
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
1
kg
Totalvolum
0,03

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter