Brafab

Brafab Delia Sittepute

Gjør sitteopplevelsen bedre med Delia Sittepute fra Brafab! Oppgrader dine utemøbler med Delia Sittepute fra Brafab – en enkel, men essensiell tilføye...
Les mer
  • Gjør stolen mer komfortabel
  • Tynn, enkel å flytte og oppbevare
  • Med knyting

Gjør sitteopplevelsen bedre med Delia Sittepute fra Brafab!

Oppgrader dine utemøbler med Delia Sittepute fra Brafab – en enkel, men essensiell tilføyelse for å øke komforten på dine utestoler. Denne tynne og praktiske puten er designet for å gi ekstra støtte og komfort, samtidig som den er lett å flytte og oppbevare. Med sin ensfargede polyester, tilfører Delia Sittepute ikke bare komfort, men også stil til dine utemøbler.

Designet for komfort og bevegelighet

Delia Sittepute skiller seg ut med sin praktiske knyting i bakkant, som effektivt forhindrer at puten sklir av stolen. Med en tykkelse på 3 cm, tilbyr denne puten en ideell balanse mellom mykhet og støtte. Enten du nyter en rolig morgen med kaffe utendørs, eller underholder gjester, sikrer Delia Sittepute at du og dine gjester sitter behagelig.

Enkel vedlikehold, langvarig komfort

Vedlikehold av Delia Sittepute er like enkelt som dens design. Puten kan impregneres før bruk for ekstra beskyttelse mot flekker og vær, noe som gjør den ideell for utendørs bruk gjennom ulike sesonger. Laget av 100% resirkulert polyester, er denne puten ikke bare komfortabel, men også et miljøvennlig valg for ditt uterom.

Perfekt match for Brafab Delia Stoler

Designet spesielt for å passe perfekt til Brafab sine Delia stoler, integrerer denne sitteputen sømløst med stolenes design. Den skandinaviske formen, preget av selvklare linjer og kurvede former, maksimerer komforten og bringer det beste av skandinavisk design til din uteplass.

Inviter til komfort med Delia Sittepute

Ikke la harde eller ubehagelige stoler ødelegge ditt utendørs samvær. Med Delia Sittepute fra Brafab, kan du enkelt oppgradere dine utestoler og invitere til timer med komfort og hygge. Bestill din Delia Sittepute i dag og transformér dine utemøbler til et hav av komfort og stil.

Varenummer: BF10300421168

Mål

Farge
Antrasitt
Materiale
Polyester

Produktmål

Bredde
41
cm
Dybde
43
cm
Høyde
3
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
1
kg
Totalvolum
0,005289
Kolli 1 - Høyde
3
cm
Kolli 1 - Lengde
41
cm
Kolli 1 - Volum
0,005289
Kolli 1 - Vekt
1
kg
Kolli 1 - Bredde
43
cm

Lignende produkter

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter