Hartman

Diamant Pyntepute

Diamant Pyntepute fra Hartman: Tilfør eleganse til ditt uterom! Skap en innbydende og komfortabel atmosfære i ditt uterom med Diamant Pyntepute fra Ha...
Les mer
  • Dekorativ og funksjonell design
  • Utført i værbestandig Olefin-stoff
  • Praktisk støtte for kroppen

Diamant Pyntepute fra Hartman: Tilfør eleganse til ditt uterom!

Skap en innbydende og komfortabel atmosfære i ditt uterom med Diamant Pyntepute fra Hartman. Denne dekorative puten er ikke bare et blikkfang, men tilbyr også praktisk støtte for kroppen, noe som gjør den til et must-have for enhver utendørs setting. Tilgjengelig i et spekter av farger, lar Diamant Pyntepute deg personliggjøre din uteplass med stil og komfort.

Værbestandig for langvarig bruk

Med stoff utført i værbestandig Olefin, er Diamant Pyntepute designet for å motstå elementene. Denne holdbarheten sikrer at puten beholder sitt vakre utseende sesong etter sesong, samtidig som den gir en bekymringsfri opplevelse. Impregner puten før bruk og oppbevar den under møbelskydd eller i en putekasse for å forlenge levetiden ytterligere.

Perfekt balanse mellom form og funksjon

Diamant Pyntepute fra Hartman er mer enn bare en dekorativ tilføyelse; den er også konstruert for å tilby optimal komfort. Den praktiske støtten for kroppen gjør denne puten ideell for både avslappende alenetid og sosiale sammenkomster utendørs. Enten du plasserer den på en sofa, stol eller benk, vil Diamant Pyntepute øke komforten og estetikken til ditt uterom.

Vedlikehold og oppbevaring

For å sikre at din Diamant Pyntepute ser ny ut så lenge som mulig, anbefaler vi impregnering før bruk. Enkel oppbevaring under møbelskydd eller i en putekasse når den ikke er i bruk, vil beskytte puten mot vær og vind. Dette enkle vedlikeholdstrinnet bidrar til å bevare putens farger og kvalitet over tid.

Skreddersy din uteplass

Tilgjengelig i flere farger, gir Diamant Pyntepute deg friheten til å skape et unikt uttrykk for din uteplass. Miks og match etter humør eller sesong for å fornye uterommet ditt med minimal innsats. Velg Diamant Pyntepute for en kombinasjon av funksjonalitet, komfort og stil.

Varenummer: OS1090030401

Mål

Farge
Blå
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Olefin
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
40
cm
Høyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,3
kg
Totalvolum
0,016
Kolli 1 - Høyde
10
cm
Kolli 1 - Lengde
40
cm
Kolli 1 - Volum
0,016
Kolli 1 - Vekt
0,3
kg
Kolli 1 - Bredde
40
cm

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter