InHouse Mathilde Teppe

Oppdag Mathilde teppe fra InHouse! Mathilde teppe fra InHouse er et fargerikt og tidsriktig teppe som vil gi ditt hjem et aktuelt og trendy utseende. ...
Les mer
  • Flatvevet
  • Jute og ull
  • Fine farger

Oppdag Mathilde teppe fra InHouse!

Mathilde teppe fra InHouse er et fargerikt og tidsriktig teppe som vil gi ditt hjem et aktuelt og trendy utseende. Dette teppe er laget av en kombinasjon av ull og jute, som gir en rustikk overflate og en tiltalende tekstur. Goose eye-vevemetoden som brukes gir teppet en unik og interessant design.

Unikt design og håndlaget kvalitet

Mathilde teppe er håndlaget, noe som betyr at hvert teppe er unikt. Dette gir også muligheten for variasjoner i størrelse og farge, som kan være en del av sjarmen til dette teppet. Ull og jute som brukes i produksjonen av Mathilde teppe, gir en holdbarhet og kvalitet som vil gjøre dette teppet til en langvarig investering for hjemmet ditt.

Tilfør farge til interiøret ditt

Mathilde teppe er tilgjengelig i en rekke farger som kan tilføre en moderne og fargerik følelse til ethvert interiør. Enten du ønsker en myk pastellfarge eller en livlig og fargerik nyanse, vil Mathilde teppe passe inn i enhver innredningsstil.

Rengjøring og vedlikehold

For å opprettholde kvaliteten på Mathilde teppe, anbefales regelmessig støvsuging. Hvis teppet trenger en dypere rengjøring, anbefales tørrrens. Ved å følge disse enkle vedlikeholdsrådene vil Mathilde teppe forbli i god stand i mange år fremover.

Investeringen i et Mathilde-teppe fra InHouse vil ikke bare gi ditt hjem et trendy og fargerikt utseende, men også en unik kvalitet som vil vare i lang tid. Enten det er for å tilføre farge til et nøytralt rom eller for å skape en trendy og moderne atmosfære, vil Mathilde teppe fra InHouse være et flott valg for ditt hjem.

Varenummer: GX9412208316

Mål

Farge
Terra
Materiale
Ull og jute

Produktmål

Lengde
290
cm
Bredde
200
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
11,6
kg
Totalvolum
0,045
Kolli 1 - Lengde
200
cm
Kolli 1 - Bredde
15
cm
Kolli 1 - Høyde
15
cm
Kolli 1 - Volum
0,045
Kolli 1 - Vekt
11,6
kg