InHouse Helsinki Teppe

Helsinki Teppe fra InHouse: Et håndvevet mesterverk! Helsinki-teppet er en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og moderne design. Håndvevet i ull, k...
Les mer
  • Håndvevet i høykvalitets ull
  • Unik flettet overflate for tekstur
  • Tidsriktige nøytrale nyanser

Helsinki Teppe fra InHouse: Et håndvevet mesterverk!

Helsinki-teppet er en kombinasjon av tradisjonelt håndverk og moderne design. Håndvevet i ull, kommer dette teppet med en unik, flettet overflate som tilfører en behagelig og lun tekstur til ethvert interiør. Dens tidsriktige nøytrale nyanser komplementerer ethvert rom, uansett stil eller fargepalett.

Materialer og kvalitet

Helsinki-teppet er håndvevet fra høykvalitets ull, noe som gir det en utrolig myk og varmende tekstur. Som et resultat av den håndvevde prosessen, kan det være små variasjoner i farge og størrelse, noe som bare tilfører teppets unikhet og sjarm. Dette er ikke bare et teppe, det er et kunstverk som bringer en følelse av luksus og komfort til hjemmet ditt.

Vedlikehold av Helsinki Teppe

Ettersom Helsinki-teppet er laget av ull, er vedlikeholdet enkelt. Regelmessig støvsuging anbefales for å opprettholde teppets farge og tekstur. Ved behov kan teppet tørrenses, noe som sikrer at det beholder sin opprinnelige skjønnhet og funksjonalitet i lang tid. Med riktig vedlikehold, kan Helsinki-teppet være en langvarig tilføyelse til interiøret ditt.

Opplev komfort og stil med Helsinki Teppe

Helsinki-teppet er en feiring av skjønnhet, komfort og kvalitet. Dens unike, håndvevde design og flettet overflate gir det et moderne uttrykk, mens de nøytrale nyansene gir et rolig og avslappende bakteppe til ethvert rom. Enten det er i stuen, soverommet eller kontoret, vil Helsinki-teppet tilføre varme, komfort og stil til interiøret ditt.

Varenummer: GX94143400313

Mål

Farge
Grå

Produktmål

Lengde
230 cm
Bredde
160 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
12 kg
Totalvolum
0,05184 m³
Kolli 1 - Lengde
160 cm
Kolli 1 - Bredde
18 cm
Kolli 1 - Høyde
18 cm
Kolli 1 - Volum
0,05184 m³
Kolli 1 - Vekt
12 kg

Vedlikeholdsprodukter