Svane

Svane Ada Exclusive Kontinentalseng Med Sengegavl

Opplev ultimat luksus og komfort med Svane Ada Exclusive Kontinentalseng Med Sengegavl! Svane Ada Exclusive Kontinentalseng fra norske Svane Beds er ...
Les mer
  • Unik Svane® Desire Softec Overmadrass for uovertruffen komfort
  • ComfyZone Madrass x 2 med 7 komfortsoner for tilpasset støtte
  • Produsert i Norge med 25 års garanti for pålitelighet og luksus

Opplev ultimat luksus og komfort med Svane Ada Exclusive Kontinentalseng Med Sengegavl!

Svane Ada Exclusive Kontinentalseng fra norske Svane Beds er drømmesengen som vil forvandle din nattesøvn til en opplevelse av ren luksus og komfort. Med førsteklasses funksjoner som inkluderer Svane® Desire Softec Overmadrass og ComfyZone Madrass x 2, gir denne sengen deg den perfekte søvnopplevelsen.

Unik Svane® Desire Softec overmadrass

Svane Ada Exclusive leveres med den eksklusive Svane® Desire Softec Overmadrassen. Med en tykkelse på hele 9 cm, gir denne toppmadrassen uovertruffen liggekomfort. Materialer som Tencel og polyester i trekket, samt Cirrus-fiberen i madrassen, garanterer en luksuriøs søvnopplevelse.

ComfyZone madrass x 2

Denne kontinentalsengen er utstyrt med to ComfyZone Madrasser som har hele 7 ulike komfortsoner. Med ekstra myk fjæring i skuldersonen, tilpasset støtte i hoftesonen, og fastere fjærer under midje og lår, tilbyr disse madrassene en individuelt tilpasset søvnopplevelse for hele kroppen.

Svane Flexsystem

Svane Ada Exclusive er utstyrt med Svane FlexSystem, som gir deg fullstendig kontroll over fastheten og komforten i sengen. Ved å vende de to lagene med fjærmadrasser på ulike måter, kan du velge mellom fire forskjellige fasthetsgrader. Dette unike systemet gir deg tilpasningsdyktighet, komfort og langvarig holdbarhet som bare Svane-senger kan tilby.

Eksklusivt design og håndverk

Denne kontinentalsengen har ikke bare overlegen komfort, men den har også et eksklusivt design. Den leveres med en Smart Frame Flex Continental Sengebunn i tre og 19 cm Metallic Black ben i metall, som gir sengen et stilfullt uttrykk. Alle tekstiler er sertifisert i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, og garanterer trygge og giftfrie materialer.

Laget i Norge med solid garanti

Svane Beds er stolte av sin norske arv, og hver seng er produsert på Fetsund i Norge. Dette sikrer den beste kvaliteten og påliteligheten. Med en Svane Ada Exclusive Kontinentalseng får du ikke bare luksus og komfort, men også en solid garanti. Svane tilbyr 5 års reklamasjonsrett på fabrikasjonsfeil og imponerende 25 års garanti på fabrikasjonsfeil ved IntelliGel, samt på brudd på fjær og ramme. Velg det beste for din nattesøvn.

Luksuriøs Svane Verona Sengegavl inkludert

For å fullføre oppgraderingen av ditt soverom, inkluderer denne pakken den tidløse elegansen til Svane Verona Sengegavl. Denne luksuriøse sengegavlen gir en ekstra touch av komfort og stil til din Svane Ada Exclusive Kontinentalseng.

Varenummer: PP1430050201

Mål

Farge
Midnight
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Moment
Antall ben
4
Materiale ben
Aluminium
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
200
cm
Bredde
180
cm
Høyde
130
cm
Benhøyde
19
cm
Liggemål
180x200

Emballasjemål

Antall kolli
10
Antall kolli
Totalvekt
125,6
kg
Totalvolum
1,946

Lignende produkter