Joel TV-Benk

Oppbevaring og stil i ett med Joel TV-benk! Joel TV-benk er det perfekte møbelet for deg som ønsker både stil og funksjonalitet i stuen. Den moderne d...
Les mer
  • Moderne design med ribbemønster
  • Flotte treben som gir en elegant stil
  • Mulighet for veggmontering

Oppbevaring og stil i ett med Joel TV-benk!

Joel TV-benk er det perfekte møbelet for deg som ønsker både stil og funksjonalitet i stuen. Den moderne designen og det stilfulle materialet gjør at denne benken passer inn i de fleste hjem, uansett interiørstil.

Tilgjengelige farger og design

Joel TV-benk kommer i tre forskjellige varianter av finert eik: røykfarget, hvitoljet og sort. Du kan velge den som passer best inn i ditt hjem. Den ene døren på benken har et flott ribbemønster som gir et moderne og unikt utseende.

Funksjonalitet

Bak hver dør på Joel TV-benk er det en hylle som gir god oppbevaringsplass til alt av TV-utstyr og andre ting du vil ha skjult. Det er også mulig å velge å montere denne TV-benken på veggen, noe som gir et luftigere uttrykk og en lettere rengjøring.

Flotte treben

Joel TV-benk leveres med flotte treben som gir benken en elegant stil og en høyde som er perfekt for å se på TV. Dersom du ønsker å montere benken på veggen kan du enkelt fjerne bena.

Velg Joel TV-benk for å få både stil og funksjonalitet i ett møbel. Med mulighet for å velge farge og montering vil denne TV-benken passe inn i de fleste hjem. Bestill din Joel TV-benk i dag!

Varenummer: TR11500214035

Mål

Farge
Smoked
Materiale
Finert Eik
Antall Dører
3
Materiale ben
Eik
Benfarge
Smoked
Oppbevaringsplass
Ja

Produktmål

Bredde
150
cm
Dybde
39
cm
Høyde
50
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
36
kg
Totalvolum
0,24178
Kolli 1 - Lengde
157
cm
Kolli 1 - Bredde
44
cm
Kolli 1 - Høyde
35
cm
Kolli 1 - Volum
0,24178
Kolli 1 - Vekt
36
kg

Lignende produkter

I denne serien