Woodenforge Sofabord

Sofabord i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge, laget av resirkulert treverk. Bordet finnes i tre størrelser, to firkantede og et oval...
Les mer
  • Resirkulert treverk
  • Moderne industrielt design
  • Skuffer
Sofabord i vår rustikke og industrielle møbelserie Woodenforge, laget av resirkulert treverk. Bordet finnes i tre størrelser, to firkantede og et ovalt. De firkantede bordene har skuffer med karakteristiske sorte lærhåndtak og det største av dem har også en praktisk underhylle. Understellet er i sort metall.

Woodenforge-serien:
Woodenforge-serien er en hyllest til pionerene som la de første togskinnene rundt om i verden. En perfekt forening mellom de sterke, elegante metallskinnene og mektige tømmerstenger. Woodenforge-serien prøver å gjenskape dette samspillet med de rene linjene i metallrammene med den kontrasten det resirkulerte treverket gir. Sammen gir det deg solide, elegante møbler med et industrielt, men samtidig moderne preg.

Unike møbler:
Siden denne serien er produsert med resirkulerte materialer, vil hvert møbel være unikt med sprekker, skjønnhetskader og nyanseforskjeller i farger fra produkt til produkt. Dette gir møblene karakter og det rustikke utseendet som gjør denne serien spesiell.

Miljøbevisst produsent:
PGT-Reclaimed streber etter å produsere møbler på en bærekraftig måte, redusere avfall og ta vare på miljøet. Derfor benytter de i hovedsak resirkulerte materialer i sin produksjon og bare i perioden 2012-2016 sparte de 327 hektar skog ved å resirkulere gammelt treverk. Selskapet er sertifisert av Rainforest Alliance og mottok i 2018 den gjeveste prisen i «The green world enviroment awards».
Varenummer: PG18509

Mål

Farge
Rustic Black Olive
Materiale
Tre
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
130 cm
Bredde
70 cm
Høyde
50 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
20 kg
Totalvolum
0,149625 m³
Kolli 1 - Lengde
133 cm
Kolli 1 - Bredde
75 cm
Kolli 1 - Høyde
15 cm
Kolli 1 - Volum
0,149625 m³
Kolli 1 - Vekt
20 kg