Torpe Ravn Sofabord

Stilrent design og høy kvalitet fra Torpe Møbelfabrikk! Ravn Sofabord fra Torpe Møbelfabrikk er et stilrent og trendy bord som passer perfekt i de fle...
Les mer
  • Velg mellom 6 forskjellige farger på bordplaten
  • Laget av heltre eik med fingerskjøtt bordplate
  • Produsert av Torpe Møbelfabrikk, kjent for kvalitet siden 1944

Stilrent design og høy kvalitet fra Torpe Møbelfabrikk!

Ravn Sofabord fra Torpe Møbelfabrikk er et stilrent og trendy bord som passer perfekt i de fleste stuer. Den delte bordplaten i eik gir en vakker kontrast til det sorte metallunderstellet, noe som gir bordet et moderne og elegant utseende. Med muligheten til å velge mellom seks forskjellige farger på bordplaten - Natur, Røkt, Grå, Hvitoljet, Mocca og Sort - kan du designe ditt helt eget sofabord som matcher ditt interiør.

Kvalitetsmaterialer og solid konstruksjon

Ravn Sofabord er laget av heltre eik med fingerskjøtt bordplate, noe som sikrer både holdbarhet og et flott utseende. Det stødige sorte stålunderstellet gir bordet en robust konstruksjon som tåler daglig bruk. De rene linjene og det tidløse designet gjør at Ravn Sofabord enkelt kan kombineres med mange ulike sofamodeller.

Flere størrelser for enhver stue

For å passe ulike behov og romstørrelser, er Ravn Sofabord tilgjengelig i tre forskjellige størrelser: 80x80 cm, 65x65 cm og 130x70 cm, alle med en høyde på 52 cm. Dette gjør det enkelt å finne den perfekte størrelsen for din stue, enten du trenger et lite bord til en koselig krok eller et større bord til hovedstuen.

Torpe Møbelfabrikk - Tradisjon og kvalitet

Torpe Møbelfabrikk har produsert møbler av høy kvalitet siden 1944. Med røtter i Hardanger-regionen, har bedriften alltid fokusert på å respektere materialene og utøve godt håndverk. Selv om noe av trearbeidet utføres i utlandet, blir alle møbler ferdigstilt i deres egne produksjonslokaler i Øystese, Hardanger. Dette sikrer at hvert produkt oppfyller Torpe Møbelfabrikk sine høye standarder for kvalitet.

Bestill ditt Ravn Sofabord i dag

Oppgrader stuen din med Ravn Sofabord og nyt kombinasjonen av moderne design og høy kvalitet. Med muligheten til å velge mellom flere farger og størrelser, kan du tilpasse bordet til dine spesifikke behov og stil. Bestill i dag og opplev det beste fra norsk møbelhåndverk!

Varenummer: TO18500903101

Mål

Farge
Hvitoljet
Materiale
Heltre eik
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort

Produktmål

Lengde
80
cm
Bredde
80
cm
Høyde
52
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
16
kg
Totalvolum
0,093024
Kolli 1 - Lengde
84
cm
Kolli 1 - Bredde
38
cm
Kolli 1 - Høyde
6
cm
Kolli 1 - Volum
0,019152
Kolli 1 - Vekt
10
kg
Kolli 2 - Lengde
57
cm
Kolli 2 - Bredde
54
cm
Kolli 2 - Høyde
24
cm
Kolli 2 - Volum
0,073872
Kolli 2 - Vekt
6
kg

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter