Strington Sofabord

Strington Sofabord - Trendy design med unike detaljer! Strington Sofabord-serien gir et flott og moderne utseende til ethvert rom med sin unike kombi...
Les mer
  • Trendy design med delt bordplate
  • Kombinasjon av røykt glass og sort imitert marmor
  • Gir et flott og moderne utseende til ethvert rom

Strington Sofabord - Trendy design med unike detaljer!

Strington Sofabord-serien gir et flott og moderne utseende til ethvert rom med sin unike kombinasjon av materialer og design. Det trendy designet kjennetegnes av en delt bordplate, hvor den ene siden er laget av røykt glass og den andre siden har en sort imitasjon av marmor på melamin. Dette gir Strington Sofabord et særegent og sofistikert uttrykk.

Delt bordplate med røykt glass og imitert marmor

Den delt bordplate gir Strington Sofabord en dynamisk og interessant stil. Den ene siden av bordplaten er laget av røykt glass, noe som gir bordet et moderne og elegant utseende. På den andre siden finner du sort imitert marmor på melamin, en detalj som gir bordet en luksuriøs touch og ekstra dybde til designet.

Vertikale metall-lameller

Sidene på Strington Sofabord er designet med avrundede, vertikale metall-lameller. Dette gir bordet en følelse av lyshet, og skaper et spennende spill mellom lys og skygge. Lamellene gir også en visuell letthet til bordet, og gjør det til en trendy og tiltalende del av innredningen.

Flott og moderne utseende

Strington Sofabord kombinerer flere elementer for å skape et moderne og stilig design. Det røykte glasset, den imiterte marmoren, og de vertikale metall-lamellene alle bidrar til å skape et unikt og innbydende utseende som vil forbedre ethvert rom.

Varenummer: MR18502124101

Mål

Farge
Sort Marmor Print
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Lengde
80 cm
Bredde
80 cm
Høyde
40 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
14 kg
Totalvolum
0,03825 m³
Kolli 1 - Lengde
85 cm
Kolli 1 - Bredde
45 cm
Kolli 1 - Høyde
10 cm
Kolli 1 - Volum
0,03825 m³
Kolli 1 - Vekt
14 kg

I denne serien