Strington Sidebord

Strington Sidebord - Trendy og moderne utseende! Strington Sidebord er et stilig møbel som kombinerer funksjonalitet med et flott og moderne utseende...
Les mer
  • Trendy design med sort imitert marmor bordplate
  • Siden har avrundede, vertikale metall-lameller
  • Skaper en følelse av lyshet og visuell letthet

Strington Sidebord - Trendy og moderne utseende!

Strington Sidebord er et stilig møbel som kombinerer funksjonalitet med et flott og moderne utseende. Bordplaten er i sort imitert marmor på melamin, noe som gir bordet et sofistikert uttrykk. Det er en perfekt tillegg til din stue, soverom eller ethvert annet rom hvor du trenger ekstra plass til å sette ting på.

Sort imitert marmor bordplate

Bordplaten på Strington Sidebord er laget av sort imitert marmor på melamin, noe som gir bordet en luksuriøs touch og en unik tekstur. Dette gjør bordet til et blikkfang i ethvert rom og skaper en sofistikert atmosfære.

Vertikale metall-lameller

Det som virkelig setter Strington Sidebord fra andre møbler er de avrundede, vertikale metall-lamellene på siden av bordet. Disse gir ikke bare bordet en visuell letthet, men skaper også et interessant spill mellom lys og skygge, og legger til ekstra dybde til designet.

Flott og moderne utseende

Strington Sidebord er designet med tanke på både funksjonalitet og stil. Den sorte imiterte marmoren, kombinert med de avrundede, vertikale metall-lamellene, skaper en moderne og trendy estetikk som vil forbedre utseendet på ethvert rom.

Varenummer: MR18700524103

Mål

Farge
Sort
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
35
cm
Dybde
43
cm
Høyde
63
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
5
kg
Totalvolum
0,018088
Kolli 1 - Lengde
68
cm
Kolli 1 - Bredde
38
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,018088
Kolli 1 - Vekt
5
kg

I denne serien