Roslin Sofabord

Roslin Sofabord: En naturperle i ditt hjem! La naturens skjønnhet bli midtpunktet i ditt hjem med Roslin Sofabord. Dette eksklusive sofabordet, med...
Les mer
  • Unik marmortopp med naturlige variasjoner i farge og mønster
  • Elegant design med hvitpigmenterte oljede treben
  • Passer inn i en rekke interiørstiler med sitt moderne og klassiske uttrykk

Roslin Sofabord: En naturperle i ditt hjem!

La naturens skjønnhet bli midtpunktet i ditt hjem med Roslin Sofabord. Dette eksklusive sofabordet, med sin Emperador polerte marmortopp, gir en unik og luksuriøs følelse til ethvert rom. Hvert bord er unikt, med naturlige variasjoner i farge, struktur og overflate, som gjenspeiler den rene skjønnheten i naturen.

Unik design og naturlig skjønnhet

Roslin Sofabord er mer enn bare et møbelstykke; det er et kunstverk. Med sin runde form og polerte marmoroverflate, skaper det en imponerende og iøynefallende tilstedeværelse i ditt stueområde. Marmorens naturlige variasjoner gjør hvert enkelt bord eksklusivt og personlig.

Eleganse og kvalitetshåndverk

De avsmalnende bena i hvitpigmentert oljet tre gir en elegant kontrast til den mørke marmoroverflaten. Denne kombinasjonen av materialer gir bordet et moderne, men tidløst uttrykk som passer perfekt inn i en rekke interiørstiler.

Bærekraftig og ansvarlig produksjon

Med FSC™-sertifiseringen kan du være trygg på at Roslin Sofabordet er et miljøvennlig valg. Sertifiseringen forsikrer at treverket er hentet fra ansvarlig forvaltede skoger, noe som bidrar til bærekraftig bruk av våre naturressurser.

Robusthet og lang levetid

Kvaliteten på materialene og håndverket sikrer at Roslin Sofabordet ikke bare er vakkert å se på, men også er bygget for å vare. Dette er et bord som vil stå i stuen din og skape beundring for sin skjønnhet i mange år.

Det sentrale punktet i enhver stue

Med Roslin Sofabord, skaper du et fokuspunkt i stuen som både er funksjonelt og ekstraordinært vakkert. Dette sofabordet er ikke bare et møbel, men et statement-stykke som forsterker og beriker ditt hjem.

Varenummer: MR185024101090

Mål

Farge
Brun Marmor
Materiale
Marmor
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
60
cm
Høyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
14,5
kg
Totalvolum
0,0340025
Kolli 1 - Lengde
67
cm
Kolli 1 - Bredde
72,5
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,0340025
Kolli 1 - Vekt
14,5
kg

Lignende produkter