Løderup Sofabord

Ønsker du å legge til et elegant og funksjonelt element i stuen din? Løderup sofabord i massiv eik er et flott alternativ som gir en naturlig og auten...
Les mer
  • Tidløst og elegant design
  • Høy kvalitet og holdbarhet
  • Del av en serie

Ønsker du å legge til et elegant og funksjonelt element i stuen din? Løderup sofabord i massiv eik er et flott alternativ som gir en naturlig og autentisk følelse. Med en røykoljet overflatebehandling kan du velge mellom en ellipsformet eller rund form, og begge alternativene vil gi et tidløst uttrykk som passer til ethvert hjem.

Bordet er laget av massiv eik, noe som gir det ekstra styrke og stabilitet. Den avrundede kanten på bordplaten møter de dreide benene i fullkommen harmoni og gir et vakkert og estetisk tiltalende møbel som utstråler høy kvalitet.

Løderup sofabord er en funksjonell og allsidig løsning som vil være et flott tillegg til din stue. Bruk den til å plassere en kopp te eller kaffe, en god bok eller for å samle familien rundt et spill. Bordet vil gi deg mange års bruk og glede takket være sin robuste konstruksjon og tidløse design.

Med Løderup sofabord kan du legge til et vakkert og funksjonelt element til din stue samtidig som du skaper en varm og innbydende atmosfære.

Varenummer: TR18500614047

Mål

Farge
Smoked
Materiale
Eik
Antall ben
4
Materiale ben
Eik
Benfarge
Smoked
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
140 cm
Bredde
70 cm
Høyde
48 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
20 kg
Totalvolum
0,107 m³

I denne serien