Alisma Sofabord

Eleganse og funksjonalitet med Alisma Sofabord! Alisma Sofabord er et uttrykk for moderne estetikk og funksjonell design som tar stuen din til et nytt...
Les mer
  • Tilgjengelig i syv forskjellige størrelser og konfigurasjoner
  • Bruk som sofabord, sidebord eller sentralt dekorasjonsstykke
  • Herdet glass som er enkelt å rengjøre og opprettholde

Eleganse og funksjonalitet med Alisma Sofabord!

Alisma Sofabord er et uttrykk for moderne estetikk og funksjonell design som tar stuen din til et nytt nivå. Disse bordene kombinerer den tidløse skjønnheten av marmor med holdbarheten til herdet glass og styrken av krom- eller høyglansbelagt stål.

Variasjon og tilpasning

Med syv ulike varianter å velge mellom, kan Alisma-serien tilfredsstille et mangfold av smaker og stueoppsett. Hver variant, enten den har gullkrom eller sort høyglansramme, gir en distinkt følelse som kan matche eller kontrastere med din eksisterende innredning.

Senter for oppmerksomhet

Uansett om du foretrekker et rektangulært, kvadratisk eller rundt bord, er Alisma Sofabord designet for å fange øyet og fungere som et sentralt møbel i rommet. Den imiterte marmoren er ikke bare et blikkfang, men også en samtalestarter, takket være sitt realistiske utseende og lette vedlikehold.

Bærekraft og vedlikehold

Alisma Sofabordets overflate av herdet glass er lett å rengjøre og opprettholde. Denne slitesterke løsningen sikrer at bordet ser nytt ut år etter år, mens metallrammen gir stabilitet og et elegant utseende uten miljøbelastningen av ekte marmor.

Passer til alle anledninger

Enten det er en vanlig kveld med familien eller en spesiell samling med venner, vil Alisma Sofabordet være en funksjonell og attraktiv del av ditt hjem. Med en sterk ramme og herdet glass kan disse bordene håndtere hverdagens bruk samt spesielle øyeblikk.

Varenummer: MR185031142022

Mål

Farge
Imitert Hvit Marmor, Gull Krom
Materiale
Herdet glass, Stål
Materiale ben
Stål
Benfarge
Gull
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
80
cm
Høyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
12,3
kg
Totalvolum
0,0669856
Kolli 1 - Lengde
88
cm
Kolli 1 - Bredde
86,5
cm
Kolli 1 - Høyde
8,8
cm
Kolli 1 - Volum
0,0669856
Kolli 1 - Vekt
12,3
kg

Lignende produkter