Alisma Konsollbord

Alisma Konsollbord: Eleganse og funksjonalitet i skjønn forening! Alisma Konsollbord er den perfekte sammensmeltingen av moderne design og praktisk an...
Les mer
  • Moderne marmordesign
  • Lett å vedlikeholde
  • Fleksibel bruk i ulike rom og stiler

Alisma Konsollbord: Eleganse og funksjonalitet i skjønn forening!

Alisma Konsollbord er den perfekte sammensmeltingen av moderne design og praktisk anvendelighet, som tilfører et preg av luksus til ethvert rom. Med rene linjer og et estetisk tiltalende marmordesign, representerer dette bordet en sofistikert tilnærming til moderne hjemmeinnredning.

Designet for fleksibilitet

Enten det plasseres i en entré for å imponere gjester ved ankomst, eller brukes som et funksjonelt element i stuen, tilbyr Alisma Konsollbord en ideell kombinasjon av stil og bruksmuligheter. Den slanke profilen er spesielt attraktiv i mindre rom, der hvert møbel må telle.

Materialer og håndverk

Den gylne rammen i kromstål kompletterer de herdede glasshyllene i marmordesign, og skaper et visuelt lett men likevel holdbart møbel. Den høyglansede overflatet gir et hint av glamour til det ellers minimalistiske uttrykket.

Din følgesvenn for enhver anledning

Med en maksimal vektkapasitet på 20 kg, er Alisma Konsollbordet mer enn i stand til å støtte dekorative elementer, bøker, eller nødvendigheter for daglig bruk. Den lette rengjøringen og vedlikeholdet sikrer at bordet forblir et sentralt punkt i hjemmet ditt i mange år fremover.

Skreddersydd for ditt hjem

Alisma Konsollbord er tilgjengelig i to størrelser, noe som sikrer at det kan passe perfekt inn i rommets dimensjoner og din personlige stil.

Varenummer: MR187012142116

Mål

Farge
Imitert Hvit Marmor, Gull Krom
Materiale
Herdet glass, Stål
Materiale ben
Stål
Benfarge
Gull
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
80
cm
Dybde
26
cm
Høyde
81
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
11,3
kg
Totalvolum
0,032604
Kolli 1 - Lengde
88
cm
Kolli 1 - Bredde
32,5
cm
Kolli 1 - Høyde
11,4
cm
Kolli 1 - Volum
0,032604
Kolli 1 - Vekt
11,3
kg

Lignende produkter