Adda Sofabord

Adda Sofabord: Rund eleganse i ditt hjem! Utforsk Adda Sofabord, et sett med to sirkulære bord som tilfører en moderne og organisk følelse til ethvert...
Les mer
  • Tilgjengelig i røkt, naturlig eller sort eik
  • FSC™ Mix 70% sertifisert for bærekraftighet
  • Enkel vedlikehold for lang levetid

Adda Sofabord: Rund eleganse i ditt hjem!

Utforsk Adda Sofabord, et sett med to sirkulære bord som tilfører en moderne og organisk følelse til ethvert rom. Med valgmuligheter mellom røkt, naturlig eller sort eik, lar Adda deg tilpasse ditt oppholdsrom med naturlig skjønnhet og sofistikert design.

Naturlige materialer møter moderne design

Benene på Adda Sofabord er laget av full lamell eik, en høykvalitets materiale kjent for sin holdbarhet og vakre tekstur. Bordplatene, bestående av MDF med eikefiner, fullfører det estetiske utseendet samtidig som det sikrer bordets stabilitet og lang levetid.

Versatilitet og stil

Med sitt unike sirkulære design og to størrelser, tilbyr Adda Sofabord fleksibilitet for dine behov. Bruk dem sammen for et lagdelt uttrykk, eller plasser dem separat for å skape harmoni i rommet. Uansett hvordan du velger å bruke dem, vil Adda tilføre en følelse av moderne eleganse til ditt hjem.

Bærekraftig skjønnhet

Adda Sofabord er ikke bare et stilfullt valg for ditt hjem, men også et miljøvennlig alternativ. Med FSC™ Mix 70% sertifisering, kan du være trygg på at materialene som brukes i produksjonen kommer fra ansvarlig skogbruk, som støtter bærekraftige praksiser.

Enkel vedlikehold for langvarig bruk

Det sirkulære Adda Sofabordet er designet for enkel vedlikehold, slik at du kan nyte dets skjønnhet uten bekymringer. En enkel tørk med en myk klut er alt som trengs for å holde bordene rene og tiltalende gjennom årene.

Varenummer: UQ1850082881

Mål

Farge
Natur Eik
Materiale
MDF, Eik Finèr
Antall ben
8
Materiale ben
Tre
Benfarge
Natur Eik
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Diameter
88
cm
Høyde
45
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
22,9
kg
Totalvolum
0,099275
Kolli 1 - Lengde
95
cm
Kolli 1 - Bredde
95
cm
Kolli 1 - Høyde
11
cm
Kolli 1 - Volum
0,099275
Kolli 1 - Vekt
22,9
kg

Lignende produkter