Santiago Air Nakkestøtte

Santiago Air Nakkestøtte fra Violante – Ultimat komfort og stil! Santiago Air Nakkestøtte fra Violante tilbyr overlegen komfort og støtte, designet fo...
Les mer
  • Ergonomisk design for optimal nakkestøtte
  • Tilpassbare farge- og stoffalternativer
  • Integreres sømløst med Santiago modulsofa

Santiago Air Nakkestøtte fra Violante – Ultimat komfort og stil!

Santiago Air Nakkestøtte fra Violante tilbyr overlegen komfort og støtte, designet for å komplementere modulsofaen Santiago. Dette populære tilbehøret er ikke bare funksjonelt, men også et estetisk tilskudd til ethvert oppholdsrom.

Tilpasset for din komfort

Med Santiago Air Nakkestøtte kan du nyte skreddersydd støtte hvor du trenger det mest. Nakkeputen, trukket i det slitesterke og myke stoffet Bloq Cognac, er både praktisk og behagelig, og garanterer optimal komfort under avslapning.

Versatilitet og design

Nakkestøtten er designet for fleksibilitet og kan enkelt justeres bak enhver ryggpute i Santiago-serien, slik at den smelter sømløst sammen med sofaens design. Det enkle stativet sikrer at puten er stabil, men lett å omposisjonere etter behov.

Tilpasning etter smak

Velg nakkestøtten i matchende farger med din Santiago modulsofa eller gå for en kontrastfarge for å tilføre et friskt pust til interiøret. Med et bredt utvalg av farger og stoffer, har du frihet til å tilpasse nakkestøtten etter dine personlige preferanser.

Invester i langvarig kvalitet

Investering i en Santiago Air Nakkestøtte er en investering i kvalitet og komfort. Ved å velge dette tilbehøret samtidig med sofaen, sikrer du en perfekt match i farger og stoff for en harmonisk interiørstil.

Varenummer: VL1590011626192

Mål

Farge
Cognac
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Bloq

Produktmål

Bredde
45
cm
Dybde
21
cm
Høyde
82
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
2
kg
Totalvolum
0,09792
Kolli 1 - Lengde
85
cm
Kolli 1 - Bredde
48
cm
Kolli 1 - Høyde
24
cm
Kolli 1 - Volum
0,09792
Kolli 1 - Vekt
3
kg

I denne serien