Hjort Knudsen

Hjort Knudsen Lima Sovesofa

Få mest mulig ut av rommet ditt med vår praktiske Lima sovesofa! Lima sovesofa er den perfekte løsningen for deg som ønsker en praktisk og plassbespa...
Les mer
  • Praktisk sovesofa for små rom
  • Enkel nedfellingsfunksjon
  • God oppbevaringsplass i ryggen

Få mest mulig ut av rommet ditt med vår praktiske Lima sovesofa!

Lima sovesofa er den perfekte løsningen for deg som ønsker en praktisk og plassbesparende sofa til små rom. Denne sofaen er uten armlener, noe som gjør den ekstremt plassbesparende og ideell for mindre områder. Med et sjenerøst liggemål på 135x195cm og enkel nedfellingsfunksjon, kan Lima enkelt omgjøres til en komfortabel seng for gjester eller deg selv.

I tillegg har Lima sovesofa god oppbevaringsplass under ryggdelen når den er lagt ned. Dette gir deg muligheten til å lagre sengetøy, puter og dyner på en enkel og effektiv måte.

Lima sovesofa er også svært brukervennlig og har enkel funksjonalitet. Du kan enkelt sette den opp som en sofa eller en seng etter behov, og det tar bare noen få sekunder å gjøre om fra sofa til seng eller omvendt.

Ikke la det begrensede rommet ditt hindre deg i å ha en komfortabel og funksjonell sovesofa. Kjøp Lima sovesofa i dag og få en plassbesparende og stilfull løsning.

Varenummer: HA1230010304538927

Mål

Farge
Light Grey
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Sparr
Antall seter
3

Produktmål

Bredde
195 cm
Dybde
83 cm
Høyde
76 cm
Liggemål
135 x 195 cm

Emballasjemål

Antall kolli
1 Antall kolli
Totalvekt
70 kg
Totalvolum
0,84 m³
Kolli 1 - Lengde
200 cm
Kolli 1 - Bredde
60 cm
Kolli 1 - Høyde
70 cm
Kolli 1 - Volum
0,84 m³
Kolli 1 - Vekt
70 kg