Bella Puff

Bella Puff: Den perfekte tilføyelsen til din Bella Sofa! Bella Puff er en elegant og funksjonell tilføyelse til Bella sofamodellen. Designet med inspi...
Les mer
  • Moderne design og dekorativ
  • Inkludert hjul - Lett å flytte
  • Kun hos A-Møbler

Bella Puff: Den perfekte tilføyelsen til din Bella Sofa!

Bella Puff er en elegant og funksjonell tilføyelse til Bella sofamodellen. Designet med inspirasjon fra den klassiske chesterfield-stilen, kombinerer denne puffen estetikk med praktisk bruk, og gir et allsidig møbel til ditt hjem.

Tradisjon møter moderne design

Med sine dype knappesømmer og runde form, utstråler Bella Puff en tidløs sjarm som komplementerer moderne interiørstiler. Denne puffen er ikke bare et blikkfang, men også et eksempel på håndverk på sitt beste.

Komfort og fleksibilitet

Bella Puff tilbyr fast og behagelig sittekomfort, og dens allsidighet gjør den ideell som ekstra sitteplass, fotstøtte eller som et dekorativt midtpunkt i ethvert rom. Under puffen finner du skjulte hjul som gjør det enkelt å flytte den rundt etter behov, noe som gir ekstra fleksibilitet og brukervennlighet i ditt levende rom.

Tilgjengelig i Flere Farger

Velg fra et utvalg av farger for å matche eller kontrastere med din eksisterende innredning. Uansett valg, vil Bella Puff tilføre stil og funksjonalitet til ditt hjem.

Gjør Bella Puff til en del av ditt hjem i dag, og opplev kombinasjonen av komfort, stil og praktisk design. Kontakt oss for mer informasjon eller bestill din Bella Puff på nett nå.

Varenummer: RB1580010315

Mål

Farge
Beige
Stofftype
Velour i 100% polyester
Stoffnavn
Future
Martindale
40000
Fargeekthet
4-5
Pilling
4-5
Materiale ben
Hjul
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Diameter
106
cm
Høyde
40
cm
Sittehøyde
40
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
19
kg
Totalvolum
0,489888
Kolli 1 - Lengde
108
cm
Kolli 1 - Bredde
108
cm
Kolli 1 - Høyde
42
cm
Kolli 1 - Volum
0,489888
Kolli 1 - Vekt
19
kg

I denne serien

Vedlikeholdsprodukter