Bellus

Bellus Andango Modulsofa

Andango Modulsofa fra Bellus: Skreddersydd komfort for ditt hjem! Oppdag Andango Modulsofa fra Bellus, det ultimate valget for deg som verdsetter ulti...
Les mer
  • Cloud System med pocketfjærer og memory-skum for optimal støtte
  • Bredt utvalg av tekstil, hud og fargevalg for personlig tilpasning
  • Produsert av Bellus med 5 års garanti på fjærbrudd

Andango Modulsofa fra Bellus: Skreddersydd komfort for ditt hjem!

Oppdag Andango Modulsofa fra Bellus, det ultimate valget for deg som verdsetter ultimat komfort og fleksibel stil. Denne modulsofaen skiller seg ut med sine ekstra myke og komfortable puter, og tilbyr en unik sitteopplevelse som kan tilpasses ethvert rom og enhver smak. Med 17 forskjellige kombinasjoner er Andango den perfekte blandingen av funksjonalitet og estetikk.

Cloud System: En revolusjon innen sittekomfort

Hjertet i Andango Modulsofa er Cloud Systemet, en sofistikert blanding av pocketfjærer og høyelastisk kaldskum, toppet med et ekstra lag med memory-skum og 200 gram fiber. Dette avanserte systemet garanterer en sittekomfort som former seg etter kroppen din, og gir en følelse av å hvile på en sky.

Designet for fleksibilitet og stil

Andango Modulsofa gir deg friheten til å skape din ideelle sittegruppe. Velg blant ulike oppsett, ben og fargevalg for tekstil eller hud for å matche din personlige stil. Enten du foretrekker et lavt treben for et loungepreg, eller et høyt metallben for et mer luftig uttrykk, tilbyr Andango en rekke muligheter for tilpasning.

Bygg din egen sofa med Andango Moduloppsett

Tilbehør som forsterker opplevelsen

For å maksimere komforten, tilbyr Andango praktiske og stilige tilbehør, inkludert pynteputer i samme bekledning som sofaen og en multifunksjonell pall/puff. Disse tilleggene er ikke bare estetisk tiltalende, men også funksjonelle, og bidrar til å gjøre sofaen enda mer innbydende.

Hvorfor velge Andango fra Bellus?

Med sin produksjon i Estland, står Bellus for håndverk, kvalitet og innovasjon. Bellus' sofamodeller, inkludert Andango, går gjennom en nøye kvalitetssjekk og er laget av allergivennlige materialer. Med 5 års garanti på fjærbrudd, er Andango et trygt valg for et langvarig og komfortabelt møbel i ditt hjem.

Varenummer: US156002-k

Lignende produkter

Vedlikeholdsprodukter