Bellus

Bellus Coral Sofa

Opplev ultimat komfort med Coral Sofa fra Bellus! Den lekre Coral Sofa fra Bellus er en sofamodell som definerer både stil og komfort for ditt hjem. M...
Les mer
  • Innovativt Cloud System for overlegen sittekomfort
  • Tilpasningsmuligheter med ulike oppsett, ben, stoff og fargevalg
  • 5 års garanti mot fjærbrudd for ekstra trygghet

Opplev ultimat komfort med Coral Sofa fra Bellus!

Den lekre Coral Sofa fra Bellus er en sofamodell som definerer både stil og komfort for ditt hjem. Med sitt moderne design, elegante linjer og høye ben, tilbyr Coral en unik kombinasjon av estetikk og funksjonalitet. Dette er sofaen for deg som verdsetter kvalitet og design, og som ønsker et møbel som virkelig står ut i rommet.

Bygg din egen sofa med systemet Coral

Revolutionerende Cloud System for eksepsjonell komfort

I hjertet av Coral Sofa finner du det innovative Cloud System; en sittekomfort som er nøye utviklet for å gi deg en følelse av å flyte på en sky. Med pocketfjærer, høyelastisk kaldskum og et øvre lag av memory-skum og fiber, tilbyr Coral en sitteopplevelse som er både støttende og utrolig behagelig.

Stilfullt design med praktiske detaljer

Coral Sofa kjennetegnes av sitt luftige design og smale ramme, komplimentert av høye ben som ikke bare tilfører et moderne uttrykk, men også forenkler rengjøringen under sofaen. Velg mellom standard treben i en rekke farger, eller et elegant sort metallben for å matche din personlige stil.

Coral byggbare sofasystem

Tilpass sofaen til din personlige stil

Med Coral fra Bellus kan du skreddersy sofaen etter dine behov og ønsker. Denne fleksibiliteten lar deg velge det oppsettet og de størrelsene som passer best for ditt hjem, samt utforske vår omfattende kolleksjon av tekstiler, hud og farger for å finne det perfekte uttrykket for din stil.

Kvalitet og garanti du kan stole på

Velger du en sofa fra Bellus, investerer du i et møbel av høyeste kvalitet. Produsert på egen fabrikk i Estland, bruker Bellus kun de beste, allergivennlige materialene, støttet av lang erfaring innen design og produktutvikling. Med en nøye kvalitetssjekk og 5 års garanti mot fjærbrudd, kan du være trygg på at Coral Sofa vil være en del av hjemmet ditt i mange år fremover.

Varenummer: US154012-k

Mål

Farge
Velg din favorittfarge

Produktmål

Sittehøyde
44
cm
Sittedybde
60
cm
Bredde armlene
14
cm
Benhøyde
17
cm

Vedlikeholdsprodukter