Caramel Modulsofa

Oppdag Caramel Modulsofa fra Burhéns! Burhéns Caramel Modulsofa representerer toppen av skandinavisk design og funksjonalitet, og er det perfekte val...
Les mer
  • Fleksible modulære oppsett
  • Eksklusivt utvalg av tekstiler og farger
  • Tilpassbare armlener for variert stil

Oppdag Caramel Modulsofa fra Burhéns!

Burhéns Caramel Modulsofa representerer toppen av skandinavisk design og funksjonalitet, og er det perfekte valget for alle som ønsker å kombinere stil, komfort og tilpasningsmuligheter i sitt hjem. Denne sofaserien byr på et utall av muligheter for å skape den perfekte sofaen som passer både dine estetiske preferanser og funksjonelle behov. Uansett om du ser etter en tradisjonell 3-seter, en stilig hjørnesofa, eller noe helt unikt, lar Burhéns Caramel deg skape den sofaen som møter dine drømmer.

Skreddersy din Sofa


Velg Oppsett

Burhéns Caramel-serien tilbyr over 26 unike oppsett. Alt fra kompakte 1-setere til imponerende hjørnesofaer med chaiselong, er tilgjengelig for å imøtekomme både små og store rom. Den modulære naturen til denne sofaen betyr at du kan starte med et mindre oppsett og utvide det etter hvert som dine behov endrer seg, noe som gjør det til et fremtidssikkert valg for ditt hjem.

Velg Stoff og Farge

Tekstilvalget til Burhéns Caramel er like variert som det er eksklusivt. Med et spekter av høykvalitets tekstiler og lær, kan du velge akkurat den tekstur, farge og slitestyrke som passer for ditt hjem. Fra luksuriøse fløyler til slitesterke vevde stoffer, tilbyr Burhéns et bredt utvalg for å sikre at sofaen ikke bare ser fantastisk ut, men også tåler daglig bruk.

Velg Armlene

Armlenene på Burhéns Caramel sofaen kan dramatisk endre dens utseende og følelse. Med seks ulike alternativer, kan du enkelt bytte mellom en moderne minimalistisk stil og en mer klassisk, tidløs estetikk. Hvert armlene er designet for å tilby både komfort og stil, og bidrar til å gi sofaen din et personlig preg.

Velg Ryggpute

Casual

Modern

Ryggputene på Burhéns Caramel sofaen kommer i to distinkte stiler – Casual og Modern. Casual-putene gir en avslappet og koselig atmosfære, perfekt for avslappede kvelder. De moderne putene, på den annen side, har et strammere utseende, og passer utmerket i en mer formell eller stilbevisst innredning.

Modern

Casual

Velg Søm

Dekorativ søm

Standard søm

Dekorativ søm på Burhéns Caramel legger til et ekstra lag av raffinement og luksus. Denne detaljen løfter hele sofaens utseende, og gir et mer bearbeidet og generøst preg. Velg en søm som komplementerer både sofaens stoff og ditt roms estetikk for å skape et virkelig unikt møbel.

Velg Ben

Valget av ben på sofaen er ikke bare et spørsmål om estetikk, men også funksjonalitet. Burhéns Caramel tilbyr fire forskjellige benalternativer, inkludert både tre og metall. Trebenene, tilgjengelig i ulike farger, gir en klassisk og varm følelse, mens metallbenene tilbyr en mer moderne og industriell look. Alle benalternativer er designet for å komplementere sofaens stil og gi optimal støtte.

Opplev Komfort og Stil med Caramel

Oppdag den unike kombinasjonen av stil, komfort og tilpasningsmuligheter med Burhéns Caramel Modulsofa. Besøk vår butikk på Alnabru for å oppleve denne sofaserien og begynn reisen mot din drømmesofa eller design din egen drømmesofa på denne siden. Bestill din Caramel sofa i dag, og bring hjem den perfekte blandingen av skandinavisk design og komfort!


Burhéns: Tradisjon og kvalitet i hvert møbel

Burhéns har vært synonymt med kvalitetsmøbler i tre generasjoner. Grunnlagt i 1948, har denne familieeide bedriften dedikert seg til å produsere møbler som ikke bare er komfortable og stilige, men også tilbyr enestående verdi for pengene. Fra den ydmyke begynnelsen med produksjon av møbeldeler, har Burhéns vokst til å bli en anerkjent produsent av polstrede møbler, inkludert sofaer, stoler og puffere, alle designet med tanke på kvalitet og komfort.

Skandinavisk design og global produksjon

Burhéns kombinerer skandinavisk designestetikk med global produksjonskompetanse. I over 20 år har selskapet produsert sine møbler i Polen, med et dedikert team på rundt 200 ansatte fordelt på to fabrikker. Dette tillater Burhéns å tilby fleksible løsninger og rask produktutvikling, fra designforslag til ferdige møbelkonsepter. Med egen snekkeravdeling, er Burhéns i stand til raskt å omsette nye designideer til ferdige møbler, samtidig som de opprettholder sin fleksibilitet og høye kvalitetsstandarder.

En arv av kvalitet og innovasjon

Burhéns' arv av kvalitet og innovasjon strekker seg over flere tiår. Fra de første sovesofaene til dagens moderne og klassiske møbelkolleksjoner, har fokus alltid vært på å skape møbler som ikke bare ser bra ut, men som også varer. Med en historie som strekker seg tilbake til 1948, har Burhéns etablert seg som en pålitelig kilde for møbler som forener funksjonalitet, komfort og stil.

Tilpassede løsninger for alle behov

Burhéns forstår at kundenes behov varierer, og tilbyr derfor et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Enten det er en sofa for filmkvelder med familien, en behagelig stol for avslapning, eller en puff for ekstra sitteplasser, har Burhéns en løsning. Deres oppmerksomhet til detaljer og vilje til å samarbeide tett med kunder sikrer at hvert møbel ikke bare møter, men overgår forventningene.

Bærekraft og langsiktig engasjement

Bærekraft og langsiktig engasjement er kjernen i Burhéns' virksomhetsfilosofi. Med mange ansatte som har vært en del av Burhéns-familien siden starten, er det tydelig at selskapet verdsetter både sine produkter og menneskene bak dem. Ved å produsere i Polen, opprettholder Burhéns en sterk forpliktelse til kvalitet og bærekraft, samtidig som de respekterer både kulturelle og miljømessige standarder.

Burhéns representerer det beste innen møbeldesign og produksjon, med en rik historie og en sterk forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet. Ved å velge et møbel fra Burhéns, investerer du ikke bare i et kvalitetsprodukt, men også i en bit av håndverkshistorie. Oppdag forskjellen et Burhéns-møbel kan gjøre i ditt hjem.

Varenummer: BB154041941926921004

Mål

Farge
Santos Gobi
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Santos
Martindale
50 000
Fargeekthet
5
Pilling
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Antall seter
4
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Lengde
296
cm
Bredde
223
cm
Dybde
100
cm
Høyde
84
cm
Sittehøyde
48
cm
Sittedybde
61
cm
Bredde armlene
16
cm
Høyde armlene
64
cm
Benhøyde
17,5
cm

Emballasjemål

Antall kolli
4
Antall kolli
Totalvekt
122
kg
Totalvolum
2,66

Nedlasting

I denne serien