Solution Modulsofa Oppsett 6

Et populært oppsett i vår modulsofa-system Solution. Oppsett 6 er en hjørnesofa med et stort hjørne, og et sete med elektrisk recliner-funksjon. Sofae...
Les mer
  • Fleksibelt modulsystem - skreddersy din egen sofa
  • Valg mellom fast og myk komfort i ryggputene
  • Varierte armlenevalg for individuell estetikk og plassering
Et populært oppsett i vår modulsofa-system Solution. Oppsett 6 er en hjørnesofa med et stort hjørne, og et sete med elektrisk recliner-funksjon. Sofaen består av 5 moduler og er trukket i et mykt blått slitesterkt tekstil. Soro blue. Bena er i sort tre og er 10cm høye. Ryggputene har fast komfort.

Solution Modulsofa: Dette er et av våre mest solgte modulsofa-system gjennom mange år. Her har du store valgmuligheter innen moduler, størrelser, armlener, ben, tekstil/hud og farger.

Du kan velge mellom 2 typer komfort i ryggputene: Du kan velge mellom en fast variant hvor ryggpute er fylt med kaldskum, og en annen mykere variant med en mix av revet skum og polyesterfiber. Seteputene har alltid kaldskum. Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider. Dette gjelder ikke hvis du velger sofa i hud. Da har putene en perforering slik at luften kommer ut av putene og det ikke blir klamt.

Velg blant 7 forskjellige armlener: Her kan du finne det armlenet som passer deg best. Noen ganger skal sofaen passe inn et spesielt sted, og da er det greit å ha forskjellige bredder på armlene å velge mellom. Armlene gjør også mye av sofaens utseende, og sofaen kan få forskjellige uttrykk om det har et moderne smalt armlene eller et bredt klassisk armlene.

Velg metallben, eller treben i ulike farger: Alle bena i Solution-systemet er 10cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde. Du kan velge mellom to metallben i krom, eller en konet tre ben som leveres i forskjellige farger: Mørk brun, natur og eik.

Velg funksjon: Solution modulsofa består stort sett av faste moduler, men har nå også en 1-seter modul med recliner-funksjon du kan bygge inn i sofaoppsettet ditt. Du kan velge om denne recliner-funksjonen skal være elektrisk eller manuell. Dette er en meget praktisk funksjon, der du har mulighet til å lene den bakover og få opp bena i hvileposisjon. Når denne ikke er i bruk er det nesten umulig å se den, da den går i ett med resten av sofaen. Når du velger denne funksjonen er det ekstra lurt å kjøpe til en nakkepute, slik at du for god støtte til hode og nakke.

Velg tilbehør: Ønsker du maksimalt ut av sofaen din, har Solution flott og praktisk tilbehør du kan kjøpe til. Det kan være lurt å kjøpe dette samtidig med sofaen, slik at du er helt sikker på å få tilbehøret i nøyaktig samme fargenyanser som sofaen. Du kan også selvfølge velge å kjøpe tilbehøret i en kontrastfarge eller annet stoff.
Nakkepute: Nakkeputen er 55cm lang og er en pøll som er festet på et enkelt stativ. Denne plasseres bak en ryggpute slik at det er bare pøllen som stikker frem over ryggen. Dermed har du enkelt en forlengelse av ryggputen, og god støtte til nakken. Denne kan enkelt fjernes og plasseres der du måtte ønske.
Armlenepute: Armlene pute er en liten firkantet pøll
Varenummer: UE156011126100906101

Mål

Farge
Blue
Stoffnavn
Soro

Produktmål

Lengde
290
cm
Bredde
255
cm
Dybde
88
cm
Høyde
83
cm

Emballasjemål

Antall kolli
4
Antall kolli
Totalvekt
133
kg
Totalvolum
2,51343
Kolli 1 - Lengde
196
cm
Kolli 1 - Bredde
90
cm
Kolli 1 - Høyde
58
cm
Kolli 1 - Volum
1,02312
Kolli 1 - Vekt
40
kg
Kolli 2 - Lengde
105
cm
Kolli 2 - Bredde
105
cm
Kolli 2 - Høyde
58
cm
Kolli 2 - Volum
0,63945
Kolli 2 - Vekt
22
kg
Kolli 3 - Lengde
69
cm
Kolli 3 - Bredde
90
cm
Kolli 3 - Høyde
58
cm
Kolli 3 - Volum
0,36018
Kolli 3 - Vekt
18
kg
Kolli 4 - Lengde
94
cm
Kolli 4 - Bredde
90
cm
Kolli 4 - Høyde
58
cm
Kolli 4 - Volum
0,49068
Kolli 4 - Vekt
53
kg

Nedlasting