Ridgewood Sofa

Ridgewood Sofa: Moderne eleganse og komfort! Oppdag Ridgewood Sofa, en hjørnesofa med åpen ende som definerer moderne sofistikasjon og stil. Dette nøy...
Les mer
  • Beige bouclé-stoff med luksuriøs krøllete struktur
  • Designet av Lasse Cha Pedersen, eksklusivt for Actona
  • FSC™-sertifisert, ansvarlig skogbruk og materialvalg

Ridgewood Sofa: Moderne eleganse og komfort!

Oppdag Ridgewood Sofa, en hjørnesofa med åpen ende som definerer moderne sofistikasjon og stil. Dette nøye designet møbelet kombinerer funksjonalitet med estetisk tiltrekningskraft, og tilbyr en unik sitteopplevelse i ethvert rom. Enten du velger den med høyre- eller venstrevendt åpen ende, representerer Ridgewood det ypperste av design og komfort.

Luksuriøst stoff og robuste detaljer

Utsmykket i et beige bouclé-stoff, tilbyr Ridgewood Sofa en rik tekstur og en lun atmosfære til ditt boareal. De sorte stålbenene tilfører en strømlinjeformet og moderne estetikk, mens de elegant eksponerte bena sørger for både stil og støtte. Sofaens raffinerte rørleggingsdetaljer understreker dens eksklusive utseende.

Optimal komfort med avansert fjærsystem

For å sikre en behagelig sitteopplevelse, er Ridgewood Sofa utstyrt med nozag- og lommefjær suspensjon. Dette avanserte systemet, kombinert med polstring av polyuretanskum, garanterer optimal støtte og komfort, uansett hvor lenge du slapper av eller underholder.

Dansk design av Lasse Cha Pedersen

Designet av vår egen in-house designer, Lasse Cha Pedersen, representerer Ridgewood Sofa det beste av dansk designkunst. Hver detalj er nøye overveid for å skape et møbel som ikke bare er komfortabelt, men også visuelt slående. Dette stykket er eksklusivt beskyttet for Actona, og bærer FSC™-sertifisering som bevis på ansvarlig skogbruk og materialvalg.

En sofistikeret tillegg til ethvert hjem

Ridgewood Sofa er mer enn bare et møbel; det er et statement. Med sin moderne eleganse og komfort, inviterer denne sofaen til avslapning og nytelse, og blir garantert et midtpunkt i ditt hjem. Velg Ridgewood for en sofa som kombinerer holdbarhet, stil og uovertruffen komfort.

Varenummer: MR15401492099

Mål

Farge
Monza Beige
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Monza
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
5
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
250
cm
Dybde
194
cm
Høyde
74
cm
Sittehøyde
42
cm
Bredde armlene
25
cm
Benhøyde
17
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
84
kg
Totalvolum
1,950656
Kolli 1 - Lengde
171
cm
Kolli 1 - Bredde
88
cm
Kolli 1 - Høyde
58
cm
Kolli 1 - Volum
0,872784
Kolli 1 - Vekt
38
kg
Kolli 2 - Lengde
92
cm
Kolli 2 - Bredde
202
cm
Kolli 2 - Høyde
58
cm
Kolli 2 - Volum
1,077872
Kolli 2 - Vekt
46
kg

Lignende produkter