Tampa Sofa

Tampa Sofa: En retro moderne klassiker! Tampa Sofa er en moderne tolkning av retro design. Med karakteristiske og dekorative sømmer, gir den rommet e...
Les mer
  • Retro moderne design med karakteristiske sømmer
  • Fast og god sittekomfort med fastsydde puter og pocketfjærer
  • Mykt, moderne velour stoff for ekstra komfort

Tampa Sofa: En retro moderne klassiker!

Tampa Sofa er en moderne tolkning av retro design. Med karakteristiske og dekorative sømmer, gir den rommet en unik følelse. Sofaen er en kombinasjon av stilig design og praktisk komfort, noe som gjør den til et perfekt møbel for både moderne og klassiske hjem.

Designet for komfort

Tampa Sofa er ikke bare stilig, den er også utrolig komfortabel. Med fastsydde rygg- og seteputer, vil du merke at sofaen gir en fast og god sittekomfort. I tillegg bidrar pocketfjærene i seteputene til å gi ekstra støtte og komfort.

Passer perfekt i ethvert hjem

Takket være det nøytrale designet, kan Tampa Sofa passe sømløst inn i en rekke interiørstiler. Uansett om du har et moderne, tradisjonelt, eller et klassisk hjem, vil denne sofaen være et fantastisk tillegg til ditt interiør.

Mykt velourstoff

Tampa Sofa er trukket i et mykt og moderne velourstoff. Dette materialet gir sofaen en luksuriøs følelse, samtidig som det gir ekstra komfort. Velourstoffet er også lett å rengjøre og vedlikeholde, noe som gjør det til et praktisk valg for hverdagsbruk.

Elegante og høye treben

Det er ikke bare designet på sofaen som er iøynefallende, de sorte, elegante og høye trebenene gir også sofaen en sofistikert og moderne utstråling. De høye benene gir ikke bare et visuelt inntrykk, men gir også lett tilgang for rengjøring under sofaen.

Varenummer: MR1570048021

Mål

Farge
Sand
Stofftype
Velour
Stoffnavn
VIC
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
184
cm
Dybde
87
cm
Høyde
77
cm
Sittehøyde
46
cm
Sittedybde
54
cm
Rygghøyde
77
cm
Bredde armlene
25
cm
Høyde armlene
77
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
42
kg
Totalvolum
0,955328
Kolli 1 - Lengde
184
cm
Kolli 1 - Bredde
88
cm
Kolli 1 - Høyde
59
cm
Kolli 1 - Volum
0,955328
Kolli 1 - Vekt
42
kg