Troels Denmark

Salvador Sofa

En flott og stilig 2,5-seter med chaiselong i vår moderne sofamodell Salvador. Sofaen er trukket i det slitesterkte tekstilet Boss. Dette er et mykt o...
Les mer
  • Meget god sittekomfort
  • Høye ben og luftig design
  • Kan bestilles i andre utførelser
En flott og stilig 2,5-seter med chaiselong i vår moderne sofamodell Salvador. Sofaen er trukket i det slitesterkte tekstilet Boss. Dette er et mykt og behagelig stoff som gir sofaen et eksklusivt uttrykk.
Bena er i sort tre og er 16cm høye.

Salvador: Dette er et nytt sofa-system hos oss, som er basert på et av vårt mest solgte system gjennom mange år. Her har du valgmuligheter innen størrelse, oppsett, sittekomfort, ben, tekstil og farger.

Modellen har brede armlener, smal ramme og høye ben.
Leveres som enkeltsofa i forskjellige størrelser og som sofa med chaiselong-løsning.

Som standard har denne sofaen en fast og god sittekomfort med nozag fjærer og kaldskum i seteputer. Ryggputene har silikone fyll, som gir en mykere følelse. Både seteputene og ryggputene er vendbare, slik at putene kan snus og brukes på begge sider.
Mot et pristillegg er det er mulig å bestille denne sofamodellen med pocketfjærer i setene putene og en kombinasjon med pocketfjærer og memory-skum. Putene vil da ikke være vendbare, men gi en dypere og mykere sittekomfort og seteputene former seg etter kroppen.

Velg treben i ulike farger: Alle bena til Salvador er 16cm høye, dette er for at du skal få riktig sittehøyde, samtidig som det skaper et luftig design.
Med høye ben blir også rengjøringen under sofaen enklere.
Du kan velge mellom treben i forskjellige farger: Ubehandlet eik, eik oljet, gråoljet eik, hvitoljet eik, smoked eik, sorte og valnøtt oljet.

Velg stoff og farger: Et tekstil skal berike et møbel, gi det identitet og gjenspeile din personlige stil. Med Salvador kan du velge fra vår store kolleksjon innen tekstil og farger.

Det er også mulig å kjøpe til stoler, puffer og pynteputer i nøyaktig samme stoff som sofaen. Du kan også selvfølgelig velge å kjøpe tilbehøret i en kontrastfarge eller annet stoff som går ton-i-ton. Valget er ditt!


Ta kontakt med Kundeservice hvis du ønsker å spesialbestille en sofa, eller kom og besøk oss i butikken.
Varenummer: TÅ157021121040003060

Mål

Farge
Light Grey
Stoffnavn
Boss
Materiale ben
Treverk
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
292
cm
Dybde
149
cm
Høyde
90
cm
Sittehøyde
43
cm
Sittedybde
57
cm
Benhøyde
15
cm

Emballasjemål

Antall kolli
2
Antall kolli
Totalvekt
100
kg
Totalvolum
2,188354
Kolli 1 - Lengde
187
cm
Kolli 1 - Bredde
91
cm
Kolli 1 - Høyde
67
cm
Kolli 1 - Volum
1,140139
Kolli 1 - Vekt
50
kg
Kolli 2 - Lengde
149
cm
Kolli 2 - Bredde
105
cm
Kolli 2 - Høyde
67
cm
Kolli 2 - Volum
1,048215
Kolli 2 - Vekt
50
kg