Etta Sofa

Etta Sofa: En perfekt blanding av stil og komfort Møt Etta Sofa, en moderne 3-seters som er designet for å tilføre en følelse av eleganse og komfort t...
Les mer
  • Moderne og tidløst design
  • Solid konstruksjon
  • Komfortable puter

Etta Sofa: En perfekt blanding av stil og komfort

Møt Etta Sofa, en moderne 3-seters som er designet for å tilføre en følelse av eleganse og komfort til ethvert rom. Med sin sofistikerte blanding av stil og funksjonalitet, representerer Etta Sofa det ideelle valget for den stilbevisste og kvalitetsorienterte forbrukeren.

Design og stil

Etta Sofa utstråler en unik blanding av moderne design og tidløs eleganse. Den enkle, men raffinerte silhuetten kombinerer myke linjer med strukturerte former, noe som skaper en sofistikert og innbydende atmosfære i ditt hjem.

Materialer og Konstruksjon

Sofaen er designet med tanke på både estetikk og funksjonalitet, noe som gjør den til et ideelt valg for et moderne hjem. Sofaen er kledd i slitesterkt 'Friday'-stoff, som sikrer både komfort og holdbarhet. Høydensitets normalt skum i putene garanterer en fast, men behagelig sitteopplevelse, mens rammen av solid kryssfinér gir ekstra styrke og stabilitet. Sofaens ben, laget av solid tre og malt i svart, tilfører et stilfullt og moderne uttrykk.

Dimensjoner

Med en bredde på 214 cm, en dybde på 82 cm, og en høyde på 84 cm, tilbyr Etta Sofa en romslig sitteplass som er ideell for både små og store stuer.

Kjøp ny sofa i dag

Enten du ser etter en sofa som komplementerer ditt nåværende interiør eller starter et nytt designprosjekt, er Etta Sofa det perfekte valget. Kombinasjonen av stil, komfort og holdbarhet gjør den til en verdifull investering for ditt hjem. Kontakt oss i dag for å gjøre Etta Sofa til en del av din livsstil.

Varenummer: RB1570061702

Mål

Farge
Grå
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Friday
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Antall seter
3
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
214
cm
Dybde
82
cm
Høyde
84
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvolum
0,576576
Kolli 1 - Lengde
182
cm
Kolli 1 - Bredde
66
cm
Kolli 1 - Høyde
48
cm
Kolli 1 - Volum
0,576576

Lignende produkter