Troels Denmark

Chic Sofa

Chic Sofa fra Troels Denmark – Klassisk eleganse og moderne komfort! Chic Sofa fra Troels Denmark representerer en unik blanding av klassisk eleganse ...
Les mer
  • Minimalistisk buet skrog med dekorativt treunderstell
  • Komfortabel med vendbare ryggputer og behagelig sittestilling
  • Høye ben for enkel rengjøring og et luftig utseende

Chic Sofa fra Troels Denmark – Klassisk eleganse og moderne komfort!

Chic Sofa fra Troels Denmark representerer en unik blanding av klassisk eleganse og moderne design. Denne sofamodellen er skapt for å fange øyet med sitt minimalistiske buede skrog og et iøynefallende dekorativt treunderstell.

En flott og stilig 3-seter i vår sofamodell Chic trukket i det slitesterke stoffet, Miami Beige. Dette er et behagelig mykt stoff som gir sofaen et eksklusivt uttrykk.

Design og estetikk

Chic Sofa skiller seg ut med sitt stilrene design. De buede armlenene og det visuelt lette understellet i tre gir et sofistikert uttrykk som komplementerer enhver innredningsstil. Denne sofaen er ikke bare et møbel, men et designstatement som bringer dybde og karakter til ditt rom.

Komfort og kvalitet

Komfort er kjerneelementet i hver Chic Sofa. Seteputene er fastsydde for å sikre en stabil og komfortabel sitteflate, mens de løse ryggputene med konvoluttform tilbyr en myk støtte og gjør det enkelt å tilpasse sofaen etter eget behov. Denne oppbygningen sikrer at sofaen ikke bare ser bra ut, men også er en drøm å sitte i.

Størrelser og tilpasninger

Med et bredt utvalg av stoffer og farger, kan Chic Sofa tilpasses etter dine spesifikke ønsker og behov. Enten du trenger en større modell for hele familien eller en mindre en for en kompakt stue, har Troels Denmark gjort det mulig å velge det som passer best for ditt hjem.

Praktiske funksjoner

Høye ben gjør rengjøring under sofaen enkel, samtidig som det gir et lett og luftig utseende. Denne praktiske funksjonen er ideell for de som verdsetter både estetikk og funksjonalitet i hjemmet.

Varenummer: TÅ1570250005601106

Mål

Farge
Beige, Sort
Stofftype
Tekstil
Stoffnavn
Miami
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Sort
Antall seter
3
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
223
cm
Dybde
100
cm
Høyde
83
cm
Sittehøyde
46
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
70
kg
Totalvolum
1,6592
Kolli 1 - Lengde
244
cm
Kolli 1 - Bredde
100
cm
Kolli 1 - Høyde
68
cm
Kolli 1 - Volum
1,6592
Kolli 1 - Vekt
70
kg

Lignende produkter