Portside Skjenk

Nordisk design i fokus! Portside skjenk er en elegant representant for nordisk design på sitt beste. Med sitt rene, minimalistiske utseende, framheve...
Les mer
  • Nordisk design med rene, minimalistiske linjer
  • Rikelig med oppbevaringsplass med tre skyvedører og innvendige hyller
  • Fine detaljer med spiledører og ingen utstikkende håndtak

Nordisk design i fokus!

Portside skjenk er en elegant representant for nordisk design på sitt beste. Med sitt rene, minimalistiske utseende, framhevet av en nydelig natur eikefinér, er skjenken en vakker tilføyelse til ethvert rom. Den nordiske stilen er kjennetegnet av simpelhet, funksjonalitet og naturlige materialer, og Portside skjenk er et strålende eksempel på dette.

Rikelig med oppbevaringsplass

Skjenken har tre skyvedører som gir deg rikelig med oppbevaringsplass. Inne i skjenken finner du hyller, perfekte for å organisere alt fra servise og glass til bøker og bilderammer. Dette gir deg en ryddig og organiserende løsning for dine oppbevaringsbehov.

Fine detaljer

Det er de små detaljene som gjør Portside skjenk unik. Spiledetaljene i dørene gir skjenken et visuelt tiltrekkende utseende, samtidig som de gir et lett og luftig inntrykk. I tillegg er det ingen utstikkende håndtak på dørene, noe som gir en sømløs og helhetlig stil.

Sterkt understell

Skjenkens understell er robust og holdbart, og utført i samme hvitoljede eikefinér som resten av skjenken. De fire bena gir et stabilt fundament og løfter skjenken opp fra gulvet for en luftigere følelse.

Portside Skjenk - Et tiltrekkende tillegg til ditt hjem

Enten du trenger mer lagringsplass eller bare ønsker å legge til et stilig møbel i rommet ditt, er Portside skjenk et utmerket valg. Med sitt elegante design, rikelige oppbevaringsplass og vakre detaljer, vil skjenken være et yndet møbel i hjemmet ditt.

Varenummer: MR18600756105

Mål

Farge
Natur Eik Finèr
Materiale
Eik Finèr
Antall Dører
3
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Natur eik
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
160 cm
Dybde
40 cm
Høyde
70 cm
Benhøyde
20 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
54 kg
Totalvolum
0,150612 m³
Kolli 1 - Lengde
169 cm
Kolli 1 - Bredde
48 cm
Kolli 1 - Høyde
11 cm
Kolli 1 - Volum
0,089232 m³
Kolli 1 - Vekt
31 kg
Kolli 2 - Lengde
62 cm
Kolli 2 - Bredde
55 cm
Kolli 2 - Høyde
18 cm
Kolli 2 - Volum
0,06138 m³
Kolli 2 - Vekt
23 kg

I denne serien