Jaipur Skjenk

Jaipur Skjenk: Stil møter funksjon! Jaipur skjenk er et uttrykk for moderne design, sammensatt med praktisk funksjon og raffinert stil. Dette unike m...
Les mer
  • Multifunksjonell: Perfekt for servering, display og oppbevaring
  • Unikt design med karakteristiske lamellfronter
  • Praktisk lagring med to skap, en skuff og en ekstra hylle

Jaipur Skjenk: Stil møter funksjon!

Jaipur skjenk er et uttrykk for moderne design, sammensatt med praktisk funksjon og raffinert stil. Dette unike møbelet gir mer enn bare lagringsplass. Det er et attraktivt innslag i ethvert rom, og leverer en kombinasjon av estetikk og anvendelighet.

Unikt design og konstruksjon

Denne stilige skjenken er laget med villeik-imitert melamin, noe som gir et robust og naturtro utseende. Det er plassert på en moderne matt sort pulverlakkert stålbase, som gir det en ekstra touch av klasse og holdbarhet.

Flott lagringsløsning

Jaipur skjenk har to skap med hver sin hylle inni, en skuff og en liten hylle over skuffen. Dette gir rikelig med lagringsplass, noe som gjør det til en ideell løsning for å holde dine eiendeler organisert og lett tilgjengelig.

Lamellfronter: Et signaldesignelement

De karakteristiske lamellfrontene på Jaipur skjenk tilfører et lag av visuell dybde og struktur, samtidig som de gir et unikt og moderne uttrykk. Lamellfrontene er mer enn bare et designelement, de er en stiluttalelse.

Skjenk med flere bruksmuligheter

Jaipur skjenk er mer enn bare et oppbevaringsmøbel. Det kan brukes som en serveringsflate under middagsselskaper, som en visningsplass for dekorative gjenstander, eller som et praktisk oppbevaringsmøbel i stuen eller spisestuen. Det er en vakkert utformet møbel som også er svært funksjonell.

Varenummer: MR18600936064

Mål

Farge
Imitert Vill eik
Antall ben
4
Materiale ben
Stål
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
180 cm
Dybde
40 cm
Høyde
70 cm
Benhøyde
20 cm

Emballasjemål

Antall kolli
2 Antall kolli
Totalvekt
52 kg
Totalvolum
0,166 m³
Kolli 1 - Lengde
74 cm
Kolli 1 - Bredde
55 cm
Kolli 1 - Høyde
16 cm
Kolli 1 - Volum
0,06512 m³
Kolli 1 - Vekt
26 kg
Kolli 2 - Lengde
194 cm
Kolli 2 - Bredde
52 cm
Kolli 2 - Høyde
10 cm
Kolli 2 - Volum
0,10088 m³
Kolli 2 - Vekt
26 kg

I denne serien