Torpe Struts Lav Lenestol

Torpe Struts Lav Lenestol: Komfort og moderne design! Er du på utkikk etter en stol som kombinerer komfort, kvalitet og moderne design? Struts Lav Le...
Les mer
  • Utmerket komfort med formstøpt skum og notzag-fjærer
  • Høykvalitets håndverk fra Torpe Møbelfabrikk
  • Delvis montert ved levering

Torpe Struts Lav Lenestol: Komfort og moderne design!

Er du på utkikk etter en stol som kombinerer komfort, kvalitet og moderne design? Struts Lav Lenestol fra norske Torpe Møbelfabrikk er det perfekte valget.

Unikt design og funksjonalitet

Struts Lav Lenestol er en moderne suppleringsstol med lav rygg. Med en behagelig sving-funksjon, er det perfekt for avslappende ettermiddager eller lange lesestunder. Stolen leveres delvis montert fra fabrikk og kan tilpasses ditt hjem med flere ulike stoff- og fargevalg.

Kvalitet og komfort

Kvaliteten på Struts Lav Lenestol er enestående. Stolen har formstøpt skum og notzag fjærer i setet, noe som gir utmerket komfort og holdbarhet. Denne kvaliteten er en direkte refleksjon av Torpe Møbelfabrikk's lange historie og dedikasjon til godt håndverk og kvalitet.

Om Torpe Møbelfabrikk

Torpe Møbelfabrikk har en rik historie som strekker seg tilbake til 1944. Fabrikken, basert i Hardanger-regionen i Norge, har alltid hatt en lidenskap for godt håndverk og respekt for materialer. I dag, selv om noe av trearbeidet blir utført i utlandet, ferdigstilles alle møbler i Torpe sine produksjonslokaler i Øystese, Hardanger. Dette sikrer at hvert produkt møter deres høye kvalitetsstandarder.

Sikre deg din Struts lenestol i dag

Om du verdsetter kvalitet, komfort og moderne design, er Struts Lav Lenestol fra Torpe Møbelfabrikk det perfekte valget for ditt hjem. Kontakt oss for å finne ut mer eller gjør en bestilling i dag.

Varenummer: TO1750020313

Mål

Farge
Adore Gold
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
67
cm
Dybde
67
cm
Høyde
90
cm
Sittehøyde
46
cm
Sittedybde
48
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
17
kg
Totalvolum
0,35644
Kolli 1 - Lengde
76
cm
Kolli 1 - Bredde
70
cm
Kolli 1 - Høyde
67
cm
Kolli 1 - Volum
0,35644
Kolli 1 - Vekt
17
kg