Brunstad

Brunstad Delta Legend Fotskammel

Her ser du en fotskammel som tilhører vår flotte lenestol Delta Legend. Trukket i en classic hud som er congac-farget. Hvitoljet eik treverk.En fotska...
Les mer
  • 10 års garanti på både seteputer og rammeverk.
  • Gir god avlastning og hvile til bena.
  • Velg forskjellige farger på stoff, hud og treverk.
Her ser du en fotskammel som tilhører vår flotte lenestol Delta Legend. Trukket i en classic hud som er congac-farget. Hvitoljet eik treverk.
En fotskammel gir god avlastning og hvile til bena. Den kan også brukes som en ekstra sitteplass ved behov.

.Delta lenestol:
Delta er designet av Helge Taraldsen og Arild Alnes og ble lansert for første gang i 1998.
Uten at stolen har mistet sin identitet har den siden den gang gått fra en til seks modellvarianter med ulike uttrykk.

Med sitt enkle, klassiske formspråk er Delta stolen et elegant bidrag til Scandinavian Design og blir allerede betegnet som en klassiker.

Med den innebygde trinnløse glidefunksjonen og den aktive nakkestøtten, vil du oppleve en unik sittekomfort. Dette gir kroppen en komfortabel og god ergonomisk støtte uansett hvilken posisjon du velger.

Delta finnes i seks ulike modellvarianter: Adventure, Comfort, Harmony, Legend, Pluss og Swing. Når du har funnet din favoritt, er det bare å lene seg tilbake og nyte den gode komforten.

Alle Delta stolene har like sete- og ryggputer. Forskjellen ligger hovedsakelig i om vangene har polstrede puter eller ikke, og om stolen står på fire ben, har svingsokkel eller meier.

Alle variantene kan også fås som Large utgaver og lav utgaver (uten om Delta Motion, den kan bare fås som standard og large). Svingstolen kan fås med eller uten vipp.

Alle Delta stoler, utenom Delta Motion, i original og large utgaver blir levert med et eget patentert beslag for høydejustering av sitteputen. De kaller systemet BRUNSTAD ADAPTIVE COMFORT, BAC®.
Med et enkelt håndgrep der man flytter setet enten opp eller ned, gir dette mulighet for en tilpasset sittevinkel ut fra lengde på person og personlig preferanse for optimal sittestilling. Sittehøyden kan endres med 3 cm.

Vi skreddersyr din klassiker etter dine ønsker. Velg mellom hud, fåreskinn og mange tekstilserier, med
Varenummer: BR1740041901821731

Mål

Farge
Cognac
Stofftype
Hud
Antall ben
4
Materiale ben
Tre
Benfarge
Hvitoljet
Flatpakket/montert
Delvis montert

Produktmål

Bredde
53
cm
Dybde
42
cm
Høyde
40
cm

Emballasjemål

Totalvekt
5
kg
Totalvolum
0,11
Kolli 1 - Lengde
45
cm
Kolli 1 - Bredde
56
cm
Kolli 1 - Høyde
42
cm
Kolli 1 - Volum
0,10584
Kolli 1 - Vekt
3
kg