Brussel Hvilestol

Brussel Hvilestol: Den ultimate kombinasjonen av komfort og design! Når det kommer til hjemmets komfort, er det få ting som kan måle seg med følelsen...
Les mer
  • Klassisk, tidløst design i myk sort hud
  • Elektrisk motor for enkelt justering av fot- og ryggstøtte
  • Intuitive betjeningsknapper på armlenet

Brussel Hvilestol: Den ultimate kombinasjonen av komfort og design!

Når det kommer til hjemmets komfort, er det få ting som kan måle seg med følelsen av å synke ned i en luksuriøs hvilestol etter en lang dag. Med Brussel Hvilestol blir dette øyeblikket enda mer fortryllende.

Elegant design møter moderne teknologi

Brussel Hvilestol er den perfekte fusjonen av klassisk skjønnhet og moderne funksjonalitet. Den tidløse elegansen trukket i myk sort hud gir rommet et sofistikert preg, mens den nyeste teknologien sørger for en brukeropplevelse uten sidestykke.

Elektrisk regulering for din Komfort

Glem de tradisjonelle hvilestolene med begrensede justeringsmuligheter. Med Brussel Hvilestol kan du enkelt tilpasse fot- og ryggstøtten etter dine behov. Ved hjelp av knappene på utsiden av armlenet får du tilgang til en rekke posisjoner, fra en avslappende hvilestilling til en fullt utstrakt posisjon for maksimal avkobling.

Oppnå den perfekte hvileposisjonen

Med fotstøtten som strekker seg høyt og en rygg som kan legges helt flatt, sørger Brussel Hvilestol for at du kan finne den ultimate hvileposisjonen. Enten du ønsker å slappe av med en bok, se på TV, eller ta en ettermiddagslur, vil denne stolen gi deg den komforten du fortjener.

Ivester i god sittekomfort i dag

Brussel Hvilestol er ikke bare et møbel, men en investering i daglig luksus og komfort. Dens kombinasjon av estetisk design og avansert teknologi gjør den til et must-have for ethvert hjem som verdsetter både stil og funksjonalitet.

Varenummer: NN1730010101

Mål

Farge
Sort Hud/PVC
Stofftype
Hud/PVC
Antall ben
1
Materiale ben
Metall
Benfarge
Sort
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
76
cm
Dybde
86
cm
Høyde
112
cm
Sittehøyde
46
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
46
kg
Totalvolum
0,675792
Kolli 1 - Lengde
76
cm
Kolli 1 - Bredde
76
cm
Kolli 1 - Høyde
117
cm
Kolli 1 - Volum
0,675792
Kolli 1 - Vekt
46
kg