Stokke

Stokke Tripp Trapp® Stol

Tripp Trapp® Stolen fra Stokke® - Stolen som vokser med barnet ditt! Tripp Trapp® stolen fra Stokke® er ikke bare en stol. Det er et møbel som er desi...
Les mer
  • Justerbar i dybde og høyde for optimal ergonomi
  • Klassisk skandinavisk design av Peter Opsvik
  • Fostret familiebånd ved bordet siden 1975

Tripp Trapp® Stolen fra Stokke® - Stolen som vokser med barnet ditt!

Tripp Trapp® stolen fra Stokke® er ikke bare en stol. Det er et møbel som er designet for å være en del av familien din gjennom hele livet. Med justerbart sete og fotplate, gir det barnet ditt komfort og frihet til å vokse, samtidig som det gir en nærmere tilknytning til familien ved bordet.

En revolusjon i barnestolens design

Da Peter Opsvik designet Tripp Trapp® stolen i 1972, endret han måten vi ser på barnestoler. Med sitt innovative design, som lar barnet bruke stolen gjennom alle livets stadier, redefinerte han kategorien helt. Stolen tilbyr ikke bare komfort men også stil med sin klassiske skandinaviske design som aldri går av moten. Den er tilgjengelig i forskjellige farger og har et bredt utvalg av tilleggsprodukter som optimaliserer stolen for alle aldersgrupper, samt gir stolen et personlig preg.

Solid og funksjonell

Tripp Trapp® stolen er ikke bare estetisk tiltalende; den er også solid og funksjonell. Med en robust konstruksjon laget av europeisk bøk som tåler opp til 136 kg, er dette en stol som varer. Den justerbare sete- og fotplaten sikrer støtte for ryggen og føttene i alle aldre, og gir optimal ergonomisk komfort for ditt barn.

Stolen som skapte historie

Tripp Trapp® stolen er mer enn bare en stol; det er kulturarv. Fra de tre første stolene som ble solgt i Norge, inkludert to til oss i A-Møbler, har den vokst til å bli en ikonisk del av mange familier. Faktisk er det norges mest solgte møbel med over 14 millioner solgte eksemplarer over hele verden. Stolen fremmer samvær og utvikling, noe som gjør den til et verdifullt tillegg til ethvert hjem.

Varenummer: ST975100010302

Mål

Farge
Walnut
Materiale
Bøk
Antall seter
1
Flatpakket/montert
Flatpakket

Produktmål

Bredde
46
cm
Dybde
49
cm
Høyde
79
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
8
kg
Totalvolum
0,05544
Kolli 1 - Lengde
84
cm
Kolli 1 - Bredde
55
cm
Kolli 1 - Høyde
12
cm
Kolli 1 - Volum
0,05544
Kolli 1 - Vekt
8
kg

Tilhørende varer

I denne serien