Stokke

Stokke Tripp Trapp® Klassisk Pute

Tripp Trapp® Klassisk Pute: Komfort møter bærekraftighet! Enhver forpliktelse til barnets komfort trenger ikke å komme på bekostning av vår planet. M...
Les mer
  • Ekstra myk uten bruk av ekstra belegg for barnets komfort
  • Enkel å sette på og fjerne fra alle Tripp Trapp® stoler
  • Anbefalt for barn fra 6 måneder og oppover

Tripp Trapp® Klassisk Pute: Komfort møter bærekraftighet!

Enhver forpliktelse til barnets komfort trenger ikke å komme på bekostning av vår planet. Med Tripp Trapp® Klassisk Pute får du det beste av begge verdener: toppmoderne komfort i en bærekraftig pakke.

Den perfekte kombinasjonen av mykhet og stil

Tripp Trapp® Klassisk Pute er designet for å tilby optimal mykhet for den lille samtidig som det legges vekt på estetikk. Med en allsidig design kan du enkelt tilpasse stolens utseende etter ditt eget ønske. Enten du foretrekker en minimalistisk stil eller et dristig uttrykk, vil denne puten være midtpunktet i barnets sitteopplevelse.

Bærekraft i kjerne

Puten skiller seg ut med sitt fokus på bærekraft. I stedet for å legge til ekstra belegg, har produsentene valgt en renere, mer økologisk tilnærming, og dette gjenspeiles i produktets OCS Organic 100 Cotton Content Standard. Dette betyr at du gir barnet ditt det beste, både i form av komfort og med hensyn til planeten vår.

Enkelhet i bruk

Når livet blir hektisk, trenger du produkter som er ukompliserte. Tripp Trapp® Klassisk Pute er enkel å sette på og ta av, noe som gjør rengjøring og vedlikehold til en lek. Enten du har en Tripp Trapp® stol med eller uten Baby Set™, denne puten passer perfekt.

Ideal for de voksende månedene

Fra de tidlige dager når barnet begynner å sitte opp til de stadig utforskende småbarns-fasene, er denne puten ideell. Anbefalt for barn fra 6 måneder og oppover, den garanterer at barnets sitteopplevelse er alltid komfortabel og støttende.

Varenummer: ST975100041201

Mål

Farge
Glacier Green
Materiale
Bomull, polyester
Stofftype
100 % økologisk bomull uten belegg

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,35
kg
Totalvolum
0,00675
Kolli 1 - Lengde
30
cm
Kolli 1 - Bredde
25
cm
Kolli 1 - Høyde
9
cm
Kolli 1 - Volum
0,00675
Kolli 1 - Vekt
0,35
kg

Tilhørende varer