Stokke

Stokke Tripp Trapp® Junior Pute

Tripp Trapp® juniorpute: Bærekraftig komfort for din junior! Enhver forelder ønsker det beste for sitt barn, ikke bare når det gjelder sikkerhet, men...
Les mer
  • Passer alle Tripp Trapp®-stoler
  • Holder seg stødig takket være sklisikker bunn
  • Lett vedlikehold: Maskinvaskbar på 40°C

Tripp Trapp® juniorpute: Bærekraftig komfort for din junior!

Enhver forelder ønsker det beste for sitt barn, ikke bare når det gjelder sikkerhet, men også komfort. Med Tripp Trapp® juniorpute fra Stokke, kan du gi ditt barn den komforten det fortjener, uten å gå på kompromiss med miljøet. La oss dykke dypere inn i hva som gjør denne puten til et fremragende valg for din Tripp Trapp®-stol.

Bærekraftig kvalitet

Stokke har alltid vært kjent for sin dedikasjon til bærekraft, og Tripp Trapp® juniorpute er intet unntak. Fra den unike fargingsprosessen ved hjelp av eikenøtter, til sertifiseringen fra Oeko-tex® - dette er en pute med planeten i tankene. Putens garn farges med IndiDye™ teknologi, noe som reduserer avløpsvann og energiforbruk, og fremmer en mer miljøvennlig produksjonsprosess.

Komfort og funksjonalitet

Ditt barn vil oppleve enestående komfort takket være Sustans™-fiberen laget av DuPont™ Sorona®-fiber. Denne polstrede puten er ikke bare behagelig, men også utrolig praktisk. Den sklisikre bunnen sørger for at puten holder seg på plass, mens den allsidige designen gjør at den passer til alle Tripp Trapp®-stoler.

Enkel vedlikehold

Barneutstyr bør ikke bare være sikkert og komfortabelt, men også lett å vedlikeholde. Med Tripp Trapp® juniorpute trenger du ikke bekymre deg for søl eller flekker. Puten kan enkelt vaskes i maskin på 40°C, noe som sikrer at den alltid er ren og klar for neste måltid eller lekestund.

Invester i den beste sitteopplevelsen for ditt barn

Med Tripp Trapp® juniorpute, gir du ditt barn en førsteklasses sitteopplevelse. Den kombinerer perfekt med Tripp Trapp®-stolen, og sørger for at ditt barn sitter komfortabelt i mange år fremover. Ikke gå glipp av sjansen til å kombinere komfort, sikkerhet og bærekraft i ett produkt.

Varenummer: ST975100071800

Mål

Farge
Nordic Grey
Materiale
60% resirkulert og 40% nytt polyesterfyll
Stofftype
100 % økologisk bomull

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,3
kg
Totalvolum
0,004116
Kolli 1 - Lengde
28
cm
Kolli 1 - Bredde
21
cm
Kolli 1 - Høyde
7
cm
Kolli 1 - Volum
0,004116
Kolli 1 - Vekt
0,3
kg

Tilhørende varer