Stokke

Stokke Tripp Trapp® Baby Set

Tripp Trapp® Baby Set fra Stokke® - Start barnets stolopplevelse med trygghet! Tripp Trapp® Baby Set fra Stokke® er designet for å transformere din T...
Les mer
  • Gjør Tripp Trapp® til høystol for barn fra ca. 6 måneder
  • Gir god støtte på sidene og ryggen for å lære å sitte selv
  • Enkel montering uten verktøy

Tripp Trapp® Baby Set fra Stokke® - Start barnets stolopplevelse med trygghet!

Tripp Trapp® Baby Set fra Stokke® er designet for å transformere din Tripp Trapp® stol til en trygg og komfortabel høystol for de yngste medlemmene av familien. Med denne tilleggsfunksjonen kan barnet ditt fra 6 måneder og oppover sitte ved bordet med resten av familien, og utforske verden på en ny måte.

Utformet for trygghet og bevegelsesfrihet

Designet av Peter Opsvik, tilbyr Tripp Trapp® Baby Set optimal støtte på sidene og i ryggen, og hjelper barnet med å lære å sitte selv. Det gir barnet bevegelsesfrihet, men hindrer det samtidig fra å krype ut. Setebøylen og den høye ryggen gir ekstra sikkerhet og støtte.

Enkel montering og brukervennlighet

Tripp Trapp® Baby Set er brukervennlig og enkel å montere helt uten verktøy. Det er også lett for foreldre å løfte barnet inn og ut. Dette gjør måltidene og samværet ved bordet til en hyggelig opplevelse for både barn og foreldre.

Resirkulerbart og trygt for barn

Laget av miljøvennlig plastmateriale, er Tripp Trapp® Baby Set ikke bare resirkulerbart, men også trygt for barnet ditt. Kvaliteten og designen reflekterer Stokke® sin forpliktelse til å tilby produkter som ivaretar både barnets behov og miljøet.

Kompatibilitet og varighet

Tripp Trapp® Baby Set passer til alle Tripp Trapp® stoler som er produsert etter mai 2003. Det er ment for barn som kan sitte selv, og som er opp til 3 år eller har en maksimumsvekt på 15 kg. Når barnet klarer å klatre inn og ut av stolen selv, kan Baby Set fjernes for enda mer rom for bevegelse.

Varenummer: ST975100030801

Mål

Farge
Soft Mint
Materiale
Miljøvennlig plastmateriale

Produktmål

Bredde
42
cm
Dybde
20
cm
Høyde
30
cm

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,7
kg
Totalvolum
0,02475
Kolli 1 - Lengde
45
cm
Kolli 1 - Bredde
25
cm
Kolli 1 - Høyde
22
cm
Kolli 1 - Volum
0,02475
Kolli 1 - Vekt
0,7
kg

Tilhørende varer