Stokke

Stokke Tripp Trapp® Baby Pute

Tripp Trapp® babypute: Komfort møter bærekraft! Med Tripp Trapp® babypute fra Stokke får barnet ditt den ultimate komforten, samtidig som du bidrar t...
Les mer
  • Designet spesifikt for Tripp Trapp® Baby Set
  • Miljøvennlige materialer
  • Maskinvaskbar ved 40°C

Tripp Trapp® babypute: Komfort møter bærekraft!

Med Tripp Trapp® babypute fra Stokke får barnet ditt den ultimate komforten, samtidig som du bidrar til et mer bærekraftig miljø. Designet spesielt for å komplementere Tripp Trapp® Baby Set, denne puten er ikke bare komfortabel, men også miljøbevisst i hver fibre.

Bærekraftig fokus i hvert steg

Fra farging til ferdig produkt, er Tripp Trapp® babypute laget med tanke på bærekraft. Det unike ved putegarnet er hvordan det farges - ved hjelp av ekstrakter fra eikenøtter gjennom den innovative IndiDye™ prosessen. Denne metoden bruker ikke farlige kjemikalier, gir nesten null avløpsvann og har betydelig lavere miljøpåvirkning enn tradisjonell farging. Dette betyr at du kan være trygg på at produktet er så miljøvennlig som mulig.

Materialer av høy kvalitet

Babyputen er sammensatt av 60% resirkulert og 40% nytt polyesterfyll, hvilket viser Stokkes dedikasjon til resirkulering og gjenbruk. Trekket er laget av økologisk bomull, som ikke bare er OCS-sertifisert, men også garantert trygt for barnet ditt med Standard 100 fra Oeko-tex® sertifisering.

Komfort møter funksjonalitet

Utover bærekraftigheten er Tripp Trapp® babypute designet for å tilby optimal komfort for ditt barn. Den vatterte puten er enkel å feste til Tripp Trapp® Baby Set, og når den trenger en oppfriskning, kan den enkelt vaskes i maskin på 40°C. Dette sikrer at barnet ditt alltid har en ren og komfortabel sittestilling.

Kompatibilitet med Tripp Trapp® Baby Set

Tripp Trapp® babypute er spesielt designet for å passe perfekt til Tripp Trapp® Baby Set, noe som sikrer at den ikke bare ser bra ut, men også fungerer optimalt sammen med setet. Dette gir barnet ditt en sømløs og komfortabel opplevelse ved bordet.

Varenummer: ST975100061800

Mål

Farge
Nordic Grey
Materiale
60% resirkulert og 40% nytt polyesterfyll
Stofftype
100 % økologisk bomull

Emballasjemål

Antall kolli
1
Antall kolli
Totalvekt
0,21
kg
Totalvolum
0,002415
Kolli 1 - Lengde
23
cm
Kolli 1 - Bredde
21
cm
Kolli 1 - Høyde
5
cm
Kolli 1 - Volum
0,002415
Kolli 1 - Vekt
0,21
kg

Tilhørende varer